Horoscop

361
Horoscop - horoscop-1502460503.jpg

Articole recomandate

Berbec: Bucuriile vin din lucruri mărunte, motiv pentru care nu trebuie să mai vedeți mereu și mereu partea goală a paharului. Cel mai important este să știți că cei din jur vă apreciază pentru ceea ce sunteți.

Taur: Nu mai credeți în povești care nu au nici măcar un fundament real. Ceea ce se întâmplă în viața dumneavoastră este pentru că ați permis prea multe.

Gemeni: Deși vă vine greu să acceptați, puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Se anunță momente frumoase și în relațiile cu familia și prietenii. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Rac: S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. S-ar putea să comiteți greșeli și să intrați în conflict cu autoritățile.

Leu: De dimineață, este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă atât în societate, cât și în familie.

Fecioară: Astăzi s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, aveți impresia că munciți mai mult decât de obicei, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum ați fi vrut.

Balanță: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental. Mare grijă și la deciziile luate pe picior de plecare.

Scorpion: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează. Se anunță o zi perfectă.

Săgetător: Astăzi, ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, căci nu aveți chef de astfel de momente. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec.

Capricorn: Vine vacanța, motiv pentru care aveți în plan multe escapade. Pentru că ați așteptat mult acest moment, trebuie să vă organizați perfect, ca să nu omiteți nimic important.

Vărsător: Nu vă impacientați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară! Dacă aveți răbdare, veți reuși să depășiți și această perioadă dificilă.

Pești: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți fără bani. Evenimentele neprevăzute care apar de dimineață vă dau peste cap tot programul de azi. Totuși, nu vă lăsați dus de val!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3182 secunde