Horoscop

225
Horoscop - horoscop-1502375264.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă faceți remarcat în societate și colaborați foarte bine cu cei din jur. Dorința de afirmare și voința puternică vă ajută să încheiați o afacere profitabilă, pe termen lung.

Taur: Începeți ziua plin de inspirație. Vă recomandăm să o folosiți pe plan profesional și în afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceți reproșuri nejustificate persoanei iubite.

Gemeni: Dimineață sunteți irascibil și s-ar putea să vă purtați urât cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă controlați, pentru că riscați să provocați o ceartă.

Rac: S-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viață, pentru că acordați prea multă atenție carierei. Încercați să clarificați cu calm toate neînțelegerile!

Leu: Vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercați să găsiți o cale de mijloc între sentimente și bani! 

Fecioară: Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Vă recomandăm să nu ezitați. S-ar putea să aflați lucruri care vă vor folosi în afaceri.

Balanță: Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate, care marchează schimbări favorabile în viața dumneavoastră. Dorința de afirmare și activitatea intelectuală intensă vă conduc spre succes.

Scorpion: Aveți șanse să obțineți rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Vă sfătuim să evitați discuțiile aprinse.

Săgetător: Este posibil să aveți probleme în relațiile sentimentale și pe plan financiar. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu vă grăbiți.

Capricorn: Dimineață survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflați că trebuie să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Vărsător: Începeți ziua cu entuziasm și multă ambiție. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. După-amiază, aveți succes în societate și colaborați foarte bine cu persoanele mai tinere.

Pești: S-ar putea ca un prieten să vă reproșeze că nu vă plătiți datoriile la timp. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să vă stabiliți clar prioritățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 31 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3464 secunde