Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1502284377.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te implici prea mult în problemele familiei și uiți de nevoile personale. Ar fi indicat să nu mai iei toate lucrurile în serios, ai grijă și de sufletul tău. 

Taur: Certurile din ultimul timp te-au epuizat complet. Te simți sleit de energie și faci tot posibilul să îți recapeți echilibrul interior, atât de necesar în perioada grea pe care o traversezi. 

Gemeni: Starea de nervozitate atinge cote imense astăzi. Ești supărat că nu ți se cere părerea, deși tu ai un cuvânt foarte important de spus. 

Rac: Aspectele pe care le înveți de la partenerul de viață te vor ajuta atât de mult, încât vei rămâne uimit. Nu te-ai gândit niciodată că sfaturile omului de lângă tine sunt de fapt cheia spre succesul tău. 

Leu: O persoană mai în vârstă te respinge în ultima vreme și nu reușești să înțelegi motivul. Vei afla de la un prieten cum stau lucrurile. 

Fecioară: Atunci când cuvântul tău nu are ecou, singura soluție este să apelezi la penalizări. Deși acesta ar fi fost ultimul lucru la care te-ai fi gândit, se pare că este soluția oportună. 

Balanță: Faci ce te taie capul și nu ai remușcări. Ai învățat că pentru a câștiga încrederea celorlalți trebuie în primul rând să ai încredere în tine.

Scorpion: Nu ai curaj să îți exprimi părerea despre propunerile șefilor de teamă că ai putea fi înțeles greșit. Ai mare grijă, în cazul tău tăcerea nu este un răspuns! 

Săgetător: Refuzi să vezi defectele celor din jur și trăiești cu senzația că oamenii sunt cu toții buni și frumoși. Vei vedea că lucrurile nu sunt nici pe departe atât de roz. 

Capricorn: Ești pansament pentru rănile celor din jur. Toată lumea plânge pe umărul tău și ești considerat psiholog. Ai mare grijă să nu te încarci emoțional cu problemele lor. 

Vărsător: Detașează-te de gândurile negative referitoare la pierderea locului de muncă, greșeala pe care ai făcut-o nu este flagrantă, deci vei fi iertat.

Pești: Te bate un gând de ducă, dar planurile care trebuie duse la bun sfârșit sunt obligația ta și atât. Așadar, mai ai de așteptat. Ai putea să încerci să fii mai eficient.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 31 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4724 secunde