Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1502199559.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mai multă răbdare decât ar trebui cu unul dintre cunoscuți, deși pare că s-a decis să te calce pe nervi întreaga zi. Lași de la tine pentru a nu isca dispute inutile.

Taur: Puterea de concentrare ți-a scăzut destul de mult. Ai nevoie de relaxare ca de aer. Unul dintre colegii de la muncă îți face ochi dulci, dar nu pare să te impresioneze.

Gemeni: Ai o stare de agitație provocată de o veste aflată recent. Te îngrijorezi prea mult și riști să nu vezi că de fapt lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le crezi.

Rac: Comportamentul unei persoane apropiate te pune pe gânduri. Face totul după bunul plac și este pe cale să comită niște erori grave. Nu te băga mai mult decât îți permite situația.

Leu: Ești plin de bună dispoziție și unora le dai impresia că ești cu capul în nori. Încearcă să pari serios la locul de muncă pentru a nu atrage mustrări.

Fecioară: Ești pus pe curățenie generală în locuință, dar membrii familiei nu par să agreeze pornirile tale gospodărești. Vei face până la urmă de unul singur fără să scoți ochii cuiva.

Balanță: Cu greu îți intră cineva în voie. Ești nemulțumit de tot ce te înconjoară și stârnești antipatii. Ar fi bine să fii mai diplomat în relațiile cu ceilalți, altfel riști să rupi multe relații.

Scorpion: Ești într-o perioadă în care ai o viață socială extrem de activă. Ai dat uitării vechile probleme din trecut și te axezi doar pe viitor.

Săgetător: Ai făcut prea multe compromisuri în ultima perioadă, iar partenerul de viață te-a înțeles greșit. Are tot mai multe pretenții exagerate și te enervează constant.

Capricorn: Ești pus într-o situație neplăcută de un coleg de la serviciu. Șefii te iau la zor și ai nevoie de multă răbdare să le explici cum stau de fapt lucrurile. Nu este momentul pentru izbucniri de orgoliu.

Vărsător: Pe plan sentimental vrei să faci schimbări majore, fie că părăsești o relație care nu te mai mulțumește, fie întâlnești o persoană specială.

Pești: Ai multe de făcut în zilele care urmează și nu știi cum vei reuși să duci la bun sfârșit sarcinile. Ești decis să părăsești un loc de muncă ce nu te mai mulțumește.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 31 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5183 secunde