Horoscop

235
Horoscop - horoscop-1502018741.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă recomandăm să fiți foarte prudent în tot ce faceți și în discuțiile cu prietenii. Aveți tendința să fiți impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să vă dea o importantă sumă de bani.

Taur: Se pare că nu sunteți într-o formă prea bună. Nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia! 

Gemeni: Se anunță o zi tensionată. Nu este exclus să aveți divergențe cu partenerul de viață, pornind de la o investiție importantă. Stăpâniți-vă impulsivitatea!

Rac: Dimineață sunteți tentat să vă ocupați de mai multe probleme în același timp. Din cauza nerăbdării, riscați să vă enervați și să nu mai aveți niciun spor. 

Leu: Sunteți indispus pentru că nu reușiți să terminați la timp ceea ce v-ați planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situație neplăcută față de prieteni și de persoana iubită. 

Fecioară: Sunteți decis să faceți ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveți un plan de acțiune bine definit, ar fi mai bine să amânați. Vă sfătuim să vă consultați cu partenerul de viață, mai ales dacă aveți invitați. 

Balanță: Este posibil să aveți un sentiment de nemulțumire și o tendință accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscați glume îndrăznețe pe seama celor din jur! 

Scorpion: Traversați o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă mult situația financiară. Reușiți, totuși, să vă păstrați optimismul. Răbdarea vă este răsplătită în cursul după-amiezii, când primiți o sumă de bani la care nu vă așteptați. 

Săgetător: Sunteți optimist și aveți șanse de reușită pe toate planurile. Relațiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reușiți să faceți rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. 

Capricorn: Dimineață, sunteți stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergați în stânga și-n dreapta ca să o rezolvați, dar eforturile vă vor fi răsplătite. 

Vărsător: Deși nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiția de a termina ce ați început nu poate să vă aducă decât câștiguri. Totuși, ar fi bine să vă organizați în așa fel încât să nu neglijați nici familia și nici relațiile cu cei apropiați. 

Pești: După o perioadă nefavorabilă pe plan social și sentimental, situația se schimbă complet. Bucurați-vă și nu vă mai puneți atâtea întrebări! 

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 31 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2953 secunde