Horoscop

199
Horoscop - horoscop-1500904722.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nervozitatea din cursul dimineții vă poate afecta relațiile cu colegii și cu partenerul de viață. Este posibil să aveți o ieșire nervoasă, din cauza unui eșec în afaceri. 

Taur: Partenerul de viață ar putea să vă interpreteze greșit dorința de libertate. Vă sfătuim să fiți atent la ce spuneți și să acordați atenția cuvenită relațiilor parteneriale. 

Gemeni: Un prieten vă cere să îi înapoiați un împrumut scadent azi, însă nu aveți cum să vă respectați promisiunea. Rezolvați, totuși, problema după-amiază, cu ajutorul unei rude cu experiență.

Rac: După-amiază, este posibil să-i reproșați partenerului de viață că a cheltuit prea mult. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu vă enervați din cauza banilor.

Leu: Relațiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că țineți să vă impuneți punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu felul în care vreți să rezolvați o problemă de familie.

Fecioara: Dimineață sunteti irascibil, din cauza întârzierilor. Ieșirile nervoase vă pot pune într-o situație delicată, atât la serviciu, cât și în familie. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să terminați ce ați început. 

Balanță: Relațiile sentimentale au de suferit. Vă sfătuim să nu vă descurajați din cauza micilor neînțelegeri cu persoana iubită, după-amiază puteți să le depășiți. 

Scorpion: Vă sfătuim să vă rezolvați problemele importante de dimineață, când aveți mai multă energie. Reproșurile grave pe care s-ar putea să le faceți persoanei iubite pot înrăutăți mult relațiile sentimentale și chiar să ducă la o despărțire.

Săgetător: Aveți impresia că sunteți neglijat, ceea ce vă provoacă o stare de tensiune nervoasă. Vă sfătuim să vă autoanalizați și să vă întrebați dacă nu cumva dumneavoastră sunteți acela care îi neglijează pe cei din jur.

Capricorn: Aveți o zi foarte încărcată și se pare că vă rezolvați mai greu sarcinile de serviciu. Se pare că sunteți inhibat, din cauza unor dificultăți de comunicare.

Vărsător: Sunteți nemulțumit și aveți tendința de a critica pe toată lumea. În cursul dimineții, este posibil să fiți subiectiv. Vă recomandăm să nu vă ocupați de afaceri, pentru că riscați să încălcați legile. 

Pești: Începeți ziua energic și plin de idei. Sunteți hotărât să duceți la bun sfârșit o activitate începută mai demult. În cursul dimineții, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere rentabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2869 secunde