Horoscop

249
Horoscop - horoscop-1500814759.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți propui să fii consecvent, dar apar obstacole care te opresc. Sari peste mese și ocolești somnul de parcă așa vei avea mai mult timp sa faci ce ți-ai propus. Atenție, nu asta este soluția!

Taur: Aduci în discuție unele aspecte care te nemulțumesc și remarci că cei din jur nu sunt la fel de dornici să te asculte. Mulți fac glume pe seama ta, în timp ce alții nu înțeleg de unde vin toate acestea.

Gemeni: Ești nevoit să faci o serie de drumuri scurte care te obosesc și îți dau peste cap planurile făcute cu mare sârg pentru astăzi. Până la urmă reușești să rezolvi problemele urgente.

Rac: A intra într-o dispută nu este cel mai inteligent lucru pe care îl poți face astăzi pentru că nu ai oricum energie. Mai bine rămâi surd la toate cuvintele spuse în jurul tău. 

Leu: Te irită comentariile unui coleg de birou care nu face mai nimic, dar în schimb critică tot din jur. Nu reziști fără să îi spui ceea ce te deranjează, iar tonul tău este cât se poate de ridicat. 

Fecioara: Uiți un detaliu important și dai peste cap un proiect care ar fi putut merge bine. Vei pierde destul timp făcând munca de două ori. Ratezi și o ieșire în oraș din cauza volumului mare de muncă.

Balanță: Îți descarci toți nervii pe partenerul de viață care se simte încolțit și nici măcar nu știe motivul. Ar fi bine să te calmezi înainte să deteriorezi serios relațiile cu cei din jur.

Scorpion: Păstrezi cu sfințenie un secret ce ți-a fost dezvăluit de un prieten, însă ai dubii cu privire la consecințele tăcerii tale. Este vorba despre o problemă pe care cineva drag o are și refuză a o face cunoscută familiei. 

Săgetător: Ar fi momentul să îți asumi responsabilitatea și să înveți să vorbești cu cei din jur sincer. În ultima vreme ai fugit de discuțiile serioase pentru că ai simțit că te cam copleșesc grijile.

Capricorn: Încrederea pe care o afișezi în fața șefilor este de bun augur pentru că asta înseamnă că ești capabil de lucruri mărețe. Vor veni ceva mai mulți bani, dar și ceva mai multă muncă.

Vărsător: Ți se deschid mai multe oportunități când vine vorba despre carieră. Cum succesul tău naște multe invidii să nu te mire că cei de la muncă vor să te determine să renunți la drumul ales.

Pești: Puțin optimism nu strică niciodată, spui tu și încerci să îl insufli celor din familie. Știi că o atitudine pozitivă poate face minuni și ai nevoie de susținerea lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5416 secunde