Horoscop

248
Horoscop - horoscop-1500565472.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te împotrivești luării unor decizii importante, tocmai din teama de a nu eșua. Nu uita că tu nu ești genul de om care să piardă, pentru că știi foarte clar ce ai de făcut. Lasă emoțiile undeva departe.

Taur: Ești într-un impas și nu reușești să afli motivul pentru care afacerea ta nu mai este la fel de prosperă ca pe vremuri. Ar trebui să fii mai atent la noii angajați. Vei afla cu stupoare că ei sunt realul motiv.

Gemeni: Chiar dacă sunt greu de crezut, unele lucruri fac parte din realitatea ta. Ție îți este greu să admiți adevărul, dar altfel nu vei putea afla niciodată cauza reală a unor probleme.

Rac: Ești plin de probleme, dar refuzi să arăți acest lucru. Dacă ar fi după tine, le-ai spune tuturor că viața e grea. Dar ai decis să nu te mai plângi, pentru că soluțiile și văicărelile nu te ajută cu nimic.

Leu: Ai luat la cunoștință supărările pe care le au cei din familie, motiv pentru care decizi să rezolvi situația. Nu este greu să fii mai îngăduitor, mai ales că ai primit sfaturi bune în acest sens.

Fecioară: Relațiile cu cei din jur nu sunt perfecte, dar tu te plângi pentru că te simți exclus. Ar trebui să analizezi mai bine situația și să îți ceri câteva scuze. E chiar nevoie de o nouă atitudine din partea ta.

Balanță: Reacțiile care apar în urma unor dezvăluiri sunt dintre cele mai ciudate. Regreți că ai decis să împarți cu anumite persoane secrete ce ar fi trebuit să rămână nespuse. Din greșeli înveți.

Scorpion: Îți asumi responsabilitatea pentru câteva lucruri pe care nu le-ai făcut, doar din dorința de a demonstra că prietenul la nevoie se cunoaște. Nu vei fi prea mulțumit de tine.

Săgetător: Ai grijă cu cine te împrietenești, pentru că s-ar putea să ai ghinion teribil. Relațiile de prietenie sunt o adevărată loterie. Așadar, precauție și discreție pe toate planurile.

Capricorn: Deciziile tale sunt luate pentru binele familiei. Ai ajuns în punctul în care tu nu prea contezi și decizi să faci totul pentru familie. Nu faci bine ceea ce faci.

Vărsător: Ești în al nouălea cer de fericire. Primești o veste care îți va schimba cu totul percepția asupra vieții. Nimic nu te va scoate din starea ta, nici măcar faptul că ai primit mustrări de la șef. Ești în lumea ta azi.

Pești: Îți arăți sentimentele poate mai mult decât este necesar, și acest lucru te face să fii vulnerabil în fața persoanelor care nu apreciază acest lucru. Dar nu dispera, timpul rezolvă totul!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4674 secunde