Horoscop

236
Horoscop - horoscop-1500473325.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai putea să te implici în activități de natură intelectuală, să iei decizii, ceea ce te va ajuta să ieși în evidență. Este nevoie de ceva nou în viața ta, fă niște schimbări.

Taur: La serviciu îți merge foarte bine, iar colegii tăi vor aprecia că ești cel mai bun. Ai grijă totuși să nu ți se urce la cap. Mai multă grijă cu sănătatea.

Gemeni: Dorința ta de joc și aventură va fi accentuată în această perioadă. Fii cumpătat în alegerile tale și ai grijă să le iei pe cele mai bune.

Rac: Faci mari eforturi să ții pasul cu agitația din oraș. Mare atenție la accidente în această perioadă. Sănătatea te încearcă zilele astea. Odihnește-te mai mult.

Leu: Relația cu colegii nu va fi nemaipomenită, așa că nu este cazul să mizezi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. Nici pe șefi nu îi ai alături, așa că mare atenție.

Fecioară: Te irită oricine din jurul tău, iar despre starea de spirit nu se poate spune că ar fi prea bună. Vei avea noroc la bani în schimb, și odată cu acesta, persoana iubită îți va fi foarte recunoscătoare.

Balanță: Ești deosebit de sensibil, iar relația cu ființa iubită evoluează constant. Vă simțiți foarte bine împreună, iar asta vă aduce o posibilă căsătorie. Vezi să nu strici totul, așa cum faci de obicei.

Scorpion: Tentația pentru lucrurile interzise este foarte mare și asta îți dă bătăi de cap. Ai grijă cu caloriile în aceste zile și cu mâncarea grasă, căci te paște o intoxicație alimentară nemaipomenită.

Săgetător: La serviciu, evenimentele încep să se precipite, dar în ceea ce te privește, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar că schimbările care se vor face te vor avantaja într-o mare măsură.

Capricorn: Asupra ta astrele au lucrat benefic în această zi. Capricornul va da dovadă de înțelepciune și le va fi alături celor din jur. Persoana iubită va fi foarte recunoscătoare pentru toată atenția pe care i-o oferi, însă nu face excese, căci e posibil să interpreteze greșit.

Vărsător: Inteligența ta este mai sclipitoare ca niciodată. Activitățile intelectuale te avantajează și îți dau posibilitatea să-ți îmbunătățești situația materială. Pe lângă asta, te poate ajuta să înțelegi mult mai bine anumite greșeli pe care le-ai făcut în trecut.

Pești: Eforturile pe care le-ai depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu te va lăsa tocmai indiferent. Popularitatea în rândul celor de la serviciu va crește și vei reuși să-i convingi pe colegi să îți susțină inițiativele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5862 secunde