Horoscop

598
Horoscop - horoscop-1500291945.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți planuri cu o afacere, dar este posibil ca acestea să se dovedească nerealiste. Totuși, nu renunțați, căci, cu perseverență și cu ajutorul unei persoane cu experiență în domeniu, veți reuși până la urmă.

Taur: Sunteți puțin obosit și este posibil să nu aveți randamentul obișnuit la locul de muncă. Din cauza simțului practic diminuat și a dificultăților de concentrare, vor fi afectate și relațiile cu colegii și cu prietenii.

Gemeni: Vă indispune o problemă sentimentală și sunteți tentat să munciți mai mult. Sfatul nostru este să vă propuneți obiective cât mai clare și nu ar fi rău să nu refuzați sprijinul oferit de colegi.

Rac: Este o zi dificilă în afaceri și în plan profesional. Problemele vi se par greu de abordat și nu vă găsiți inspirația. Ar fi indicat să vă ocupați numai de chestiuni de rutină, care să nu vă irosească energia.

Leu: Nu sunteți în formă prea bună, chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat atât la serviciu, cât și acasă. Nu vă lăsați descurajați de cei din jur care ar putea să creadă că ideile dumneavoastră nu sunt realiste.

Fecioară: Relațiile la locul de muncă sunt ușor tensionate astăzi. Puteți atenua situa prin abordarea unei atitudini cât mai amiabile. Nici acasă lucrurile nu sunt tocmai clare. Balanță: Aveți randament scăzut la locul de muncă, mai ales în prima parte a zilei. Tocmai de aceea, nu ar fi rău să amânați deci-ziile importante, eventual semnarea unor documente oficiale.

Scorpion: Nu este o zi tocmai propice pentru a semna documente importante și, din cauză că nu sunteți foarte realist, nu începeți nimic nou. Chiar și cu partenerul de viață se anunță o mică divergență.

Săgetător: Aveți un program foarte încărcat, de aceea ar trebui să acordați prioritate sarcinilor de la locul de muncă sau obligațiilor asumate. Orice proiect personal poate fi amânat temporar.

Capricorn: Renegocierea unui contract ar trebui făcută după o analiză a activității de până acum. Altfel, ar putea să apară pierderi pe termen lung. Se ivește și ocazia de a lămuri unele divergențe în plan sentimental.

Vărsător: O problemă sentimentală vă indispune la începutul zilei. Apoi, la locul de muncă, toate vă merg din plin și reușiți tot ce v-ați propus.

Pești: Nu este o zi tocmai bună pentru a vă pune în plan ideile. Acestea ar putea fi înțelese greșit de cei din jur. Nu vă înhămați să vă ocupați de mai multe lucruri odată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5434 secunde