Horoscop

187
Horoscop - horoscop-1499868560.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se ține cont de părerile tale în anturaj, iar acest lucru te face mândru. Simți că ești important și îți poți pune amprenta pe activitatea celor din jur. 


Taur: Faci abstracție de cei din jur și te concentrezi doar pe ceea ce ai nevoie să faci în mod curent. Nu te aștepta la prea multă înțelegere din partea celor din jur. Încearcă să fii stăpân pe propriile decizii. 


Gemeni: După multe chinuri, reușești în sfârșit să depui un dosar pentru un job nou. Ești ceva mai liniștit, deși în ultima vreme o nouă încercare de a face ceva a fost împiedicată de câte un obstacol. 


Rac: Intri într-o situație destul de neplăcută și te folosești de un mic neadevăr pentru a scăpa basma curată. Din păcate, minciuna are oricum picioare scurte și nu te aștepta să rămână nedescoperită. 


Leu: Te concentrezi puternic pe tot ce înseamnă viață profesională și lași deoparte ceea ce ține de sfera personală, pentru că ești convins că cei dragi se vor bucura pentru succesele tale. Și chiar ai dreptate. 


Fecioară: Te apropii de o persoană cu influență pentru că ești ferm convins că poți obține unele beneficii. Acest comportament nu este văzut cu ochi buni de cei din jur, ba chiar te consideră ipocrit. 


Balanță: Momentele tensionate din cuplu parcă nu se mai sfârșesc astăzi, iar tu nu reușești să ajungi la un numitor comun cu cel pe care îl iubești. Ești profund dezamăgit de comportamentul său. 


Scorpion: Până nu demult te implicai emoțional în orice activitate și îți provocai numeroase bătăi de cap, dar acum ai ales să te detașezi de ceea ce te înconjoară. Primești orice vești cu răceală și te simți bine. 


Săgetător: Sfera socială îți este grav afectată de o situație neplăcută. Un prieten apropriat îți promite marea cu sarea și când vine momentul să facă ceea ce spune se retrage. 


Capricorn: Ești pus în poziția de a-ți exersa arta convingerii atunci când vine vorba despre lucrul în grup. Munca în echipă este uneori o mare povară și o simți pe pielea ta. 


Vărsător: Starea ta psihică nu este foarte bună astăzi, astfel că ai serioase îndoieli cu privire la abilitățile tale. Ai un complex de inferioritate vizibil astăzi, astfel că orice îți spun ceilalți tu iei de bun. 


Pești: Ești convins că ceea ce vrei să faci va da roade pe termen lung, însă acum ai de achitat niște datorii urgente. Dar deocamdată nu obții venitul visat din proiectele în care investești timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7135 secunde