Horoscop

262
Horoscop - horoscop-1499596742.jpg

Articole recomandate

Berbec: V-ați pus în gând să faceți mari schimbări în casă și acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. 


Taur: Situațiile care apar pe parcursul zilei de azi vă ajută să vă adaptați mai ușor noutăților. Reușiți să rezolvați câteva probleme ale familiei și chiar să îi ajutați pe alții să își rezolve problemele.


Gemeni: O vacanță ar fi foarte bună în aceste momente pline de tensiune. O ieșire în mijlocul naturii vă poate apropia și mai mult.


Rac: Pe partea sentimentală totul merge ca la carte. Dimineață aflați că nu mai trebuie să plecați într-o delegație. Nu este cazul să regretați. Astfel, aveți mai mult timp pentru problemele casei.


Leu: Vă sfătuim să țineți cont de părerile partenerului de viață. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminați niciuna!


Fecioară: Banii sunt problema principală azi. Vă recomandăm să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață. Așa veți economisi mai mult.


Balanță: Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe măsură. După-amiază, stați acasă împreună cu câțiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor atunci când le-ați cerut acest lucru.


Scorpion: Problemele cu renovarea casei se acutizează. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-și impună punctul de vedere.


Săgetător: Vă agitați din cauza serviciului și vă simțiți cam rău. Aveți ocazia să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință.


Capricorn: Dimineață primiți o sumă importantă și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteți să începeți lucrări de reparații.


Vărsător: Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflați într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luați decizii importante.


Pești: Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. Nu luați nicio hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5497 secunde