Horoscop

216
Horoscop - horoscop-1498225485.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te impresionează gesturile unui prieten care îți demonstrează cât se poate de concret că ține la tine. Ia pe umerii săi o serie din problemele tale și îți ține companie în permanență.

Taur: Încearcă să nu te mai lași acaparat de un succes facil, care te bucură pe moment, dar ascunde riscuri majore. Acest aspect ar trebui să te pună pe gânduri.

Gemeni: Cu unele lucruri nu e de glumit și, dacă te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, ai putea trece cu brio peste hopul care se întrevede azi la orizont.

Rac: Te implici în activități de voluntariat și acesta este un lucru minunat pentru tine. Încerci să schimbi oamenii fiind tu exemplul principal.

Leu: Îți faci zeci de planuri, dar parcă nimic nu devine concret. Pune piciorul în prag și spune clar și răspicat ce te doare.

Fecioară: Un membru al familiei acuză stări de rău și acest lucru nu este deloc de neglijat. Important este să ajungi la medic cât mai repede pentru a evita complicații ulterioare.

Balanță: Când e vorba de lege, nu te poți opune și tot efortul tău de a trece peste regulile impuse de cei puternici se poate solda cu un eșec sau o sancțiune.

Scorpion: După muncă și răsplată. Dar când rezultatele nu apar, intri în panică. Totuși, cineva te va remarca și vei fi mult mai apreciat decât te-ai fi așteptat vreodată.

Săgetător: În curând, vei începe o colaborare nouă și ideile pe care le-ai avut în ultimul timp te vor ajuta să crești. Va fi o perioadă prosperă pe toate planurile.

Capricorn: Te simțeai important și toată lumea era cu ochii pe tine. Asta se întâmpla cândva, demult. Ar fi bine să faci ceva pentru a-ți recăpăta încrederea în tine.

Vărsător: Numai de tine depinde să depășești cu bine starea de slăbiciune care te încearcă. Unde e autoritatea ta proverbială? Mai multă încredere nu ar strica.

Pești: Se ivește șansa de a pleca la drum, iar deplasarea în sine îți va consuma mari resurse de energie. De aceea, ar fi bine să stai acasă dacă ești obosit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4485 secunde