Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1498045356.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu și în relațiile cu persoana iubită.

Taur: Din dorința de a face totul ca la carte, apar unele certuri în relația cu partenerul de viață. Nu încerca să justifici alegerile făcute, nu ești deloc obligat.

Gemeni: La locul de muncă, liniște totală. În relația de cuplu, contrariul. Trăiești viața la cote maxime și nu te sfiești să arăți că ești mulțumit cu tine și cu deciziile luate.

Rac: Nu mai număra atât de mult câte calități negative are partenerul de viață. Concentrează-te pe părțile frumoase ale relației. Este soluția cea mai bună.

Leu: Apar lucruri neprevăzute pe ultima sută de metri, așa că vă sfătuim să nu vă faceți un program foarte strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Fecioară: Banii nu sunt o problemă, pentru că muncești mult și știi că doar așa poți deveni împlinit din punct de vedere financiar. Alftel nici nu ai fi unde ești acum.

Balanță: Încearcă să accepți și sfaturile unor persoane în vârstă, chiar dacă ți se par demodate. Vei vedea că au menirea lor și te vor ajuta mai mult decât speri.

Scorpion: Imaginația atinge cote impresionante azi. Creezi un plan de atac care te va ajuta să ieși din impasul în care te afli. Asumă-ți lucrurile pe care le faci!

Săgetător: Sunteți iritat și nu este exclus să aveți o reacție dură față de partenerul de viață. Vă sfătuim să vă schimbați atitudinea dacă nu doriți să ajungeți la o ceartă.

Capricorn: Ambiția de a vă îmbunătăți situația financiară vă poate face să neglijați planul sentimental. Nu este exclus să aveți discuții cu partenerul de viață.

Vărsător: Aveți soluții bine gândite pentru orice problemă și sunteți apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profitați de acest aspect!

Pești: Dimineață, o serie de evenimente neașteptate vă împiedică să vă respectați programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiți un eșec.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4647 secunde