Horoscop

265
Horoscop - horoscop-1497874894.jpg

Articole recomandate

Berbec: Distracția este elementul de bază, astăzi. Ar fi bine să pui acest lucru pe plan secund și să te concentrezi mai mult pe muncă. Este mai importantă decât orice altceva. 


Taur: Sunt șanse mari să te faci remarcat, chiar dacă acest lucru înseamnă multă muncă și ambiție. Și cum acest aspect nu reprezintă o problemă pentru tine, rezultatul final va fi îmbucurător. 


Gemeni: Încearcă pe cât posibil să eviți stresul cotidian. Este un lucru bun că încerci să ajuți, dar ai grijă și de sănătatea ta. Este cea mai importantă. 


Rac: Din dorința de a scăpa de sfaturile insistente ale unei persoane în vârstă, faci tot felul de afirmații care, mai devreme sau mai târziu, se vor întoarce împotriva ta. 


Leu: Lipsa de concentrare îți spune că a venit momentul pentru un concediu. Faci toate demersurile necesare. O situație neprevăzută schimbă cursul lucrurilor. 


Fecioară: Nervozitatea îți cam dă de furcă azi. Ori din cauza oboselii, ori a căldurii, apare iritabilitatea și, implicit, clachezi. 


Balanță: Dacă nu acum, atunci când vei avea curaj să spui lucrurilor pe nume și să explici cum stau lucrurile la locul de muncă? Nu mai lăsa timpul să treacă. 


Scorpion: Începi o activitate nouă care îți va umple timpul și te va face să spui cu bucurie că în sfârșit pasiunea naște pasiune. Ești zen, ține-o tot așa. 


Săgetător: Nu strica o prietenie de o viață doar pentru că ai auzit tu anumite zvonuri despre partenerul tău. Până nu te convingi singur de acest aspect, nu critica! 


Capricorn: Nu te aventura pe un tărâm despre care nu știi nimic. Îți va fi greu să răzbești. Nu este momentul pentru acte de vitejie. 


Vărsător: Forma de zile mari în care te afli este motivul pentru care fericirea îți umple ziua. Stilul de viață echilibrat este responsabil de tot ce este bun. 


Pești: Ziua începe cu o veste formidabilă, nu credeai că vei ajunge să afli asemenea lucruri. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4329 secunde