Horoscop

278
Horoscop - horoscop-1497782456.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai câteva idei preconcepute care nu te lasă să mergi mai departe pe același drum ca până acum. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua decizia finală.

Taur: Destinația de vacanță este aleasă, dar nu ai dispoziția necesară de a pleca într-o călătorie. Te-ai închis prea mult în tine, ar fi bine să mai ieși în societate.

Gemeni: Părinții sunt cei mai buni sfătuitori ai tăi. Ai încredere deplină în cuvântul lor și știi că în acest fel nu vei da niciodată greș.

Rac: Îți faci scenarii mult prea dramatice, dar tu știi că situația nu este chiar atât de neagră. Fii mai optimist, chiar nu ai motive de îngrijorare.

Leu: Veștile bune vor veni în cel mai scurt timp posibil și acest lucru te face să emani multă bucurie și stare bună. Profită de această perioadă.

Fecioară: Nu ai idee ce ai putea să faci pentru a intra pe sub pielea șefilor. Orice ai face nu este bine. Nu te teme, este doar un moment trecător.

Balanță: Faci echipă foarte bună cu un coleg de serviciu și împreună veți duce la bun sfârșit un proiect mai vechi. Vă afirmați și acest lucru vă aduce multe beneficii.

Scorpion: Chiar dacă starea ta de sănătate a dat semne de îmbunătățire nu ar trebui să te culci pe o ureche. Tratamentul este tratament și nu trebuie ignorat.

Săgetător: Ești agitat și totul în jurul tău se derulează cu viteza luminii. Respiră o clipă pentru că altfel vei dobândi o migrenă de care greu vei scăpa.

Capricorn: Prea multe griji pentru nimic serios. Cineva ți-a promis că te va ajuta să termini un proiect mai vechi, dar tu, precaut de fel, nu te lași la mâna altora.

Vărsător: Ești foarte eficient în ultimul timp, reușești să duci totul la bun sfârșit. Apar totuși câteva probleme în relația cu partenerul de viață.

Pești: Pe plan financiar lucrurile nu stau deloc bine, dar acesta este un aspect trecător. Vor veni și zile bune, continuă să speri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4887 secunde