Horoscop

237
Horoscop - horoscop-1495797711.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua de astăzi se anunță una cu rezultate extraordinare. Atât în plan profesional cât și acasă, reușiți să vă faceți remarcat. Partenerul de viață vă va mărturisi ceva deosebit.

Taur: O problemă de sănătate îți dă planurile peste cap și te împiedică să faci o deplasare de mult așteptată. Prietenii îți vor înveseli însă seara și te vor scoate din starea de depresie.

Gemeni: Ești tentat să faci o investiție serioasă în niște lucruri pe care partenerul de viață nu le agreează. Ar fi bine să te consulți cu el înainte de a da o avere pe ceva ce îți va aduce doar reproșuri în casă.

Rac: Te așteaptă câteva încercări grele astăzi, mai ales în plan profesional. Ai grijă ca lucrurile să nu scape de sub control, mai ales spre seară.

Leu: Drama unui prieten te afectează și te face să îți schimbi, cel puțin pentru moment, perspectivele în viață. Pui mai mare preț pe familie și sănătate.

Fecioară: Banii nu mai sunt o problemă după ce o persoană de la care nici nu te așteptai îți bagă în cont o sumă considerabilă. Ce ai de făcut pentru ei, vei afla zilele următoare.

Balanță: Nu te lăsa influențat de prieteni când vine vorba de viața de cuplu. Alocă-ți mai mult timp pentru activitățile casnice și familie.

Scorpion: Un membru al familiei are să îți reproșeze ceva. Nu uita să fii calm și să chibzuiești bine problema: nu cumva chiar are dreptate? Spre seară, atmosfera se detensionează.

Săgetător: Cele mai frumoase lucruri din viață te înconjoară și îți fac ziua minunată. Nu uita să-ți împărtășești sentimentele cu persoana iubită.

Capricorn: Muncești de mult timp la un proiect ce pare să nu se mai termine. Vești bune: în curând vor începe să apară și rezultatele.

Vărsător: Menajează-ți eforturile și nu te implica prea mult în activități care nu îți aduc rezultate pe măsură. La prânz vei primi vești importante care îți vor schimba în bine săptămâna.

Pești: Îți faci planuri de vacanță, pui bani de-o parte și abia aștepți să pleci. Partenerul de viață nu pare la fel de încântat, însă "foamea vine mâncând", așa că îl vei convinge că e bine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4411 secunde