Horoscop

253
Horoscop - horoscop-1495727655.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua cu un plus de energie datorită faptului că ți-ai predat proiectul la timp. Ține-o tot așa și te vei afirma în cel mai scurt timp. 


Taur: Uneori, pur și simplu nu reușești să renunți la anumite idei preconcepute. Încearcă să nu mai trasezi limite și să fii deschis să îi asculți și pe cei din jur. 


Gemeni: Șefii te supun unor teste pe care le vei trece cu bine. La urma urmei, tu ești un om de bază în companie, dar nu te culca pe o ureche. 


Rac: Primești o sumă importantă de bani și primul lucru la care te gândești este achitarea unei datorii mai vechi. Încearcă să faci mai multe economii. 


Leu: Starea de neliniște care te acaparează azi este cauzată de stresul din ultimul timp. Încearcă să te relaxezi mai mult. Ai nevoie de liniște. 


Fecioară: Măsoară-ți cuvintele cu cea mai mare atenție, pentru că o persoană din anturajul tău va încerca să-ți găsească tot felul de puncte slabe și defecte pentru a te exclude din plan. 


Balanță: Problemele financiare își găsesc rezolvare și vei fi tentat să îți reiei vechile activități, deloc adecvate crizei prin care treci. Așadar, mare grijă! 


Scorpion: Imaginația te ajută în problemele care se ivesc astăzi, deoarece vei reuși să improvizezi și să ieși cu bine din toate micile conflicte. 


Săgetător: Găsește mai mult timp pentru tine și pentru liniștea ta, pentru că ți-ai pierdut echilibrul emoțional. Starea de agitație este consecința acestui fapt. Ia măsuri cât mai repede. 


Capricorn: Rudele îți propun să începeți o afacere de familie, dar tu ești cam sceptic. Adevărul este că nici nu prea mai vrei să muncești în plus niciun minut. 


Vărsător: Cei din jur îți spun să zâmbești mai des, pentru că starea de fericire te prinde bine, dar tu încerci să găsești motive pentru a face acest lucru. Distrează-te mai mult. 


Pești: Auzi tot timpul că trebuie să îți trăiești viața în prezent, dar nu te poți abține să nu faci planuri peste planuri. Detașează-te de probleme mai des.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4643 secunde