Horoscop

242
1
Horoscop - horoscop-1495648019.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și vă lipsește inspirația. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi. Vă sfătuim să nu faceți niciun fel de investiții, pentru că nu este momentul oportun.


Taur: Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu vă simțiți în formă. Ar fi bine să nu vă asumați riscuri, pentru că este puțin probabil să aveți succes. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.


Gemeni: Dimineața, aflați de la o rudă o veste care vă indispune și vă dă programul peste cap. Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută. Este nevoie de multe pregătiri pentru că se va dovedi o adevărată rampă de lansare.


Rac: Intenționați să începeți mai multe treburi deodată. Nu uitați că graba strică treaba! Vă sfătuim să nu sperați la câștiguri ușoare pentru că nu prea aveți șanse. Acordați mai multă atenție problemelor familiei!


Leu: Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență în acest domeniu. Evitați speculațiile ca să nu aveți necazuri!


Fecioară: Vă sfătuim să fiți mai atent la cheltuieli ca să nu aveți discuții cu partenerul de viață. Aveți tendința de a critica pe toată lumea și riscați să deteriorați relații importante. Fiți mai flexibil!


Balanță: Dimineață s-ar putea să fiți nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii.


Scorpion: Dacă intenționați să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumați riscuri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unui prieten.


Săgetător: Se pare că dimineață sunteți indispus. Vă sfătuim să nu fiți încăpățânat și să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă faceți griji din cauza banilor! În curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.


Capricorn: Dimineață nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Consultați-vă cu partenerul de viață!


Vărsător: Dimineața s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață


Pești: Azi, nu este momentul să cereți o mărire de salariu pentru că nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină. Și cel mai important, să duceți la bun sfârșit toate activitățile începute.


Comentează știrea

katrine
25 mai 2017
ozama

Vreau să-i mulțumesc lui DR OZAMA că mi-a ajutat să-mi întorc fostul după descompunere. Marele DR OZAMA poate vindeca tot felul de boli. Trimiteți-l prin e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3045 secunde