Horoscop

301
Horoscop - horoscop-1495550154.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stai pe poziții astăzi, pentru că se ivesc niște probleme legate de locuință. Este nevoie de câteva schimbări urgente, iar astăzi este cel mai bun prilej. Este vorba despre o cheltuială pe care trebuie s-o faci, deși ideea nu-ți surâde deloc.

Taur: Încăpățânarea de care dai dovadă într-o problemă displace celor din familie. Ai o gândire rigidă și consideri că numai tu ai dreptate. Nu ar strica să acorzi dreptul la puncte de vedere și celor din jur.

Gemeni: Ești foarte implicat în tot ce înseamnă viața de cuplu, iar acest lucru îmbunătățește relația. Persoana iubită este mulțumită că primește atât de multă atenție.

Rac: Vrei să intri cu forța în sufletul cuiva și faci tot felul de imprudențe. Ar trebui să te gândești că dragoste cu sila nu se poate. Mai bine te-ai concentra pe altceva, pe carieră, de exemplu.

Leu: Încrederea în sine de care dai dovadă este privită drept aroganță de ceilalți. Fii mai receptiv la ideile celorlalți parteneri de afaceri, dacă nu vrei să rupi colaborări interesante.

Fecioară: Evenimentele din ultima perioadă sunt de natură să stârnească iritare. Confuzia se instalează și ea, iar până nu te decizi ce vrei să faci cu adevărat, ar fi bine să lași lucrurile așa cum sunt.

Balanță: Astăzi te preocupă mai mult starea de sănătate. Sunt semne că ceva nu funcționează cum trebuie.

Scorpion: Trebuie să găsești o nouă activitate interesantă, altfel riști să intri în rutină. Poate fi vorba despre o nouă activitate sportivă sau o activitate care îți stimulează imaginația.

Săgetător: Ai multe remușcări cu privire la o situație din trecut. Din păcate, nu poți da timpul înapoi, așa că cel mai bine e să mergi mai departe. Trecutul trebuie doar acceptat, nu și retrăit. Treci peste dramele care te-au marcat.

Capricorn: Nostalgiile te încearcă astăzi și ai un aer melancolic. Nici la locul de muncă nu te poți concentra, pentru că îți fuge gândul la cu totul altceva. Îți trec pe la urechi niște zvonuri și te duci să verifici dacă sunt adevărate.

Vărsător: Îți verși nervii pe oricine prinzi în cale și ai tendința să exagerezi. Cei din jur nu au nimic de-a face cu dorințele tale neîmplinite. Tu ești singurul care chiar poate face față unor situații grele.

Pești: Pe primul plan al preocupărilor tale se află locul de muncă. Fie vrei să faci îmbunătățiri, fie să-l schimbi. Orice ai încerca să faci, ascultă intuiția, pentru că te va duce într-un punct favorabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7698 secunde