Horoscop

288
Horoscop - horoscop-1495363869.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Ceea ce nu veți accepta nici în ruptul capului. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile cu cei mai buni prieteni.

Taur: Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Nu neglijați însă relațiile cu familia și prietenii. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Gemeni: S-ar putea să aveți o mică neînțelegere cu partenerul de viață. Vă sfătuim să rezolvați această dispută cu blândețe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu și buna dispoziție.

Rac: S-ar putea să fiți puțin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpățânați să vă rezolvați singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptați ajutorul celor apro-piați. Ei pot vedea totul mult mai clar.

Leu: Puteți să începeți o activitate nouă, mai ales pe plan social. Sunteți entuziast și vă puteți baza pe sprijinul prietenilor și al persoanei iubite. Norocul vă surâde.

Fecioară: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme.

Balanță: Zi bună pe plan sentimental și social. În schimb, vă recomandăm să fiți prudent la serviciu și în afaceri. Nu este exclus să aveți mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijorați.

Scorpion: După-amiază, s-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie. Verificați cu atenție actele și bagajele înainte de a porni la drum!

Săgetător: Traversați o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Este posibil să obțineți un câștig material important, dar nu fără efort. Cu partenerul de viață vă înțelegeți perfect. 

Capricorn: Sunteți plin de energie și aveți idei inspirate. Puteți avea satisfacții pe plan social și intelectual. Afacerile se pare că merg din plin, iar relațiile cu partenerii sunt bune.

Vărsător: S-ar putea să intervină evenimente neprevăzute și, de aceea, este indicat să nu vă planificați nimic important. Vă reîntâlniți cu prieteni vechi, care vă invită să le faceți o vizită.

Pești: Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care le promovați în afaceri și în societate. Nu începeți mai multe treburi deodată și nu refuzați ajutorul prietenilor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3519 secunde