Horoscop

301
Horoscop - horoscop-1495113085.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă este vineri, nu vă așteptați la treburi mai puține. Sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie și vă enervați când vedeți câte lucruri trebuie să cărați.

Taur: Sunteți anunțat că veți pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteți fi optimist: călătoria va determina schimbări benefice în relațiile sentimentale. 

Gemeni: Puteți aborda probleme importante din domeniul afacerilor și sunteți capabil să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveți ocazia să rezolvați probleme financiare

Rac: Sunteți foarte activ și sociabil, ceea ce favorizează relațiile de colaborare. Se pare că aveți probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic.

Leu: Se anunță un succes remarcabil într-o afacere, însoțit de un câștig substanțial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colabo-rare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceți cunoș-tință cu o persoană importantă. 

Fecioară: Sunt favorizate relațiile de colaborare. Toate activitățile începute azi au mari șanse de reușită. Aveți succes în afaceri și puteți rezolva problemele financiare ale familiei. 

Balanță: Au loc schimbări benefice în viața dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât și social. Metodele pe care le aplicați, deși nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniți obiectivele. 

Scorpion: Sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și colaborați excelent cu persoanele din anturaj. Aveți succes în toate activi-tățile legate de familie și cămin. 

Săgetător: Aveți parte de un succes neașteptat pe plan social și financiar. Nu pierdeți momentul favorabil, dar nici nu forțați nota! După-amiază, plecați într-o deplasare neplanificată. 

Capricorn: După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteți plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar și pe planul relațiilor sentimentale. Ideile ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă. 

Vărsător: În prima parte a zilei, vă ocupați de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reușita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în afara localității. 

Pești: Începeți să vă redresați financiar. Se pare că primiți o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau chiar o moștenire neașteptată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5433 secunde