Horoscop

263
Horoscop - horoscop-1495021783.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu sunteți în formă și nici în stare să terminați o lucrare importantă. Dar există și o parte bună în această situație, pe care o veți descoperi mai spre seară. Vă recomandăm să nu vă asumați noi responsabilități.

Taur: În prima parte a zilei, o cunoștință vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veți avea de câștigat și dum-neavoastră pe plan financiar. Totuși, evitați speculațiile de orice natură!

Gemeni: Cu capul în nori, și strigând după ajutor. Așa în-cepe ziua. O rudă mai în vârstă vă ajută să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale. Simțul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sprijinul familiei și al prietenilor.

Rac: Se pare că traversați o perioadă în care lipsa banilor vă neliniștește. Asta să fie problema reală oare, sau lipsa iubirii din partea celui cu care stați sub același acoperiș?

Leu: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale decurg foarte bine. 

Fecioară: Ar fi bine să nu vă faceți un program strict, pentru că veți fi nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei. Faceți mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare.

Balanță: În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Vă sfătuim să lăsați afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgente, altfel riscați să luați decizii greșite, cu consecințe grave.

Scorpion: În prima parte a zilei nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

Săgetător: Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.

Capricorn: Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstra-ți-vă calmul în discuțiile cu colegii!

Vărsător: Grijile pe care vi le faceți nu sunt justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți se datorează oboselii acumulate. 

Pești: Sunteți cam confuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6516 secunde