Horoscop

254
Horoscop - horoscop-1494757979.jpg

Articole recomandate

Berbec: Regretele nu te ajută cu nimic, așa că ar fi indicat să o iei ușor de la capăt. Orice sfârșit înseamnă un nou început, deci ai o speranță de mai bine.

Taur: Ai devenit din ce în ce mai pesimist și nu este un lucru bun. Încearcă să vezi și partea frumoasă a lucrurilor și problemele se vor rezolva mult mai ușor.

Gemeni: O călătorie în scopuri personale te ajută să în-țelegi mai bine care este menirea ta pentru acest proiect și cât ar trebui să muncești la el. Ar fi bine să te relaxezi mai mult.

Rac: Riscuri există în tot și în toate, deci trebuie să știi că orice eșec este de fapt o lecție de viață. Nu mai dramatiza situațiile atât de mult și mergi mai departe.

Leu: Atenția unei persoane importante este îndreptată spre tine pe tot parcursul zilei și te face să te simți flatat. Fii totuși precaut, totul are un scop.

Fecioară: Primești propunea de a te asocia într-o afacere profitabilă, dar te cam temi de consecințe. Nu ai încredere în partenerii de lucru și renunți fără a avea remușcări.

Balanță: Aștepți necontenit acel cadou căzut din cer care să te ajute să te remarci. Ar trebui să știi că mult mai important este să pui osul la treabă, să îți construiești singur succesul.

Scorpion: Trăiești cu iluzia unei relații perfecte, dar dezamăgirea va fi foarte mare. Ar fi indicat ca acest duș cu apă rece să fie cea mai importantă lecție de viață pentru tine.

Săgetător: Deciziile importante se iau în liniște și cu calm. Ar fi indicat să ții cont de acest sfat și să nu mai acționezi în grabă, în nicio situație.

Capricorn: Suprasolicitarea de la locul de muncă te face să clachezi și să-ți pierzi cumpătul. Ai grijă de sănătatea ta, pentru că este cel mai important lucru.

Vărsător: Detești minciuna și, din păcate, vei fi mințit de o persoană în care aveai cea mai mare încredere. Altă dată fii mai precaut!

Pești: Nu mai lua apărarea nimănui doar de dragul de a fi iubit de toți. Nu poți fi pe placul tuturor și tu trebuie să înțelegi și să îți asumi acest aspect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3525 secunde