Horoscop

270
Horoscop - horoscop-1493382892.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru intermedieri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. 


Taur: Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult. Încercați să fiți mai prudent! 


Gemeni: Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că aveți tendința să vă grăbiți. Astăzi, sunteți cu capul în nori și riscați să neglijați problemele importante. Ar fi bine să vă faceți o listă de priorități. 


Rac: Deși cei din jur nu vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Este doar părerea lor, de care nu trebuie să țineți neapărat cont. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale. 


Leu: Dimineață, vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Recomandat este să fiți prudent. Nu refuzați ajutorul celor din jur! 


Fecioară: Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență, care vă ajută într-o afacere. 


Balanță: Vă recomandăm să nu începeți activități noi astăzi, pentru că puteți să vă loviți de obstacole neprevăzute. De dimineață, vă încurcă planurile câteva drumuri scurte. 


Scorpion: Sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luați decizii importante, pentru că nu aveți un contact prea bun cu realitatea. 


Săgetător: S-ar putea ca, în prima parte a zilei, să aveți mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le tratați cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitați o ceartă. 


Capricorn: Dimineață, sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniți mai mult și să vă limitați la activități de rutină. 


Vărsător: Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt șanse să vi se propună o colaborare. 


Pești: Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveți grijă ce spuneți, pentru că riscați să jigniți o persoană dragă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3407 secunde