Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1493299794.jpg

Articole recomandate

Berbec: Pofta de viață ți-e frântă de o piedică neașteptată. Deși ai pornit cu mult entuziasm o acțiune nouă și palpitantă, încep să apară deja aspecte care ți se opun cu încăpățânare.

Taur: Nu pune la suflet nervii sau reproșurile celor cu care intri în legătură azi, pentru că e modul lor de a se apăra. Tu ai un as în mânecă de care te vei folosi la momentul potrivit.

Gemeni: Un noroc chior te poate alege pe tine pentru a-ți oferi o șansă fantastică. Profită de această ocazie norocoasă. E nevoie de un pic de curaj din partea ta.

Rac: Conflictele apar de la orice fleac și, pentru că te prind într-o pasă proastă, ai tendința de a le agrava prea mult. Nu are rost să te cerți de la nimicuri.

Leu: Nu te poți relaxa, este o zi plină de tot felul de sarcini, dar norocul tău e că îți fac plăcere în cea mai mare parte. E posibil să închei ziua frânt de oboseală, dar satisfăcut.

Fecioară: Nu te simți deloc bine în anturajul în care nimerești astăzi, parcă ai fi printre străini care te privesc cu un dram de agresivitate. Fă tot posibilul să ieși din acest mediu cât mai repede.

Balanță: Se pare că cea care va primi azi toată preocuparea ta va fi cariera, chestiunile personale fiind sacrificate, lăsate în plan secund, dar va veni o zi în care te vei putea dedica și acestora.

Scorpion: Ca să nu superi pe cineva aflat într-o pasă proastă, ești nevoit să abordezi o atitudine falsă. Spui lucruri în care nu crezi, dar ești de părere că sunt necesare.

Săgetător: Este o zi plăcută și utilă deopotrivă, pentru că tot ceea ce faci astăzi nu numai că folosește cuiva, dar oferă și o satisfacție profundă, aceea a unei munci împlinite.

Capricorn: Încearcă să te bucuri cu măsură la vestea bună care vine astăzi, ca nu cumva să spui hop înainte să sari. Se anunță lucruri deosebite, dar un dram de modestie nu strică.

Vărsător: Nu reușești să mulțumești pe nimeni astăzi și, chiar și la cele mai amabile interpelări, ți se răspunde cu critici, replici dure sau răceală. Ceva nu le convine celor din jur la tine.

Pești: Fii ferm în decizia ta de schimbare și nu te crampona de ceva ce nu-ți este de folos. Pune în balanță libertatea ta în comparație cu ceea ce îți blochează evoluția.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5747 secunde