Horoscop

1125
Horoscop - horoscop-1493121223.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te simți atât de energic și de inspirat, încât îți iei cât mai multe responsabilități crezând că poți face orice în câteva ore. Din păcate, nu se dovedește o decizie înțeleaptă, pentru că timpul este cel mai mare dușman al tău zilele acestea. 


Taur: Ai ocazia să cunoști o persoană cu multă experiență și dornică să te ajute în drumul tău profesional. Profită de acest context favorabil pentru a pune cât mai multe întrebări și a obține sfaturi de la ea. 


Gemeni: Un mic eșec de la locul de muncă îți dă întreaga zi peste cap, ca și cum este sfârșitul lumii. Această situație neplăcută este rezultatul unei comunicări deficitare cu cei din conducere. 


Rac: Astăzi ești dispus să oferi mai multă atenție profesiei și crezi că, dacă te vei implica trup și suflet, vei avea mai mult succes. Dar ar fi bine să nu te implici chiar trup și suflet în ceea ce ai de făcut! 


Leu: Îți faci cunoscută părerea despre o situație de la muncă, dar nu îți câștigi foarte mulți prieteni. Colegii în mod cert văd cu alți ochi ceea ce se întâmplă. 


Fecioară: De dragul relației în care te afli, preferi să nu spui cu voce tare ceea ce deranjează. O astfel de atitudine nu te va ajuta să îi câștigi încrederea persoanei iubite. 


Balanță: Ideile bune pe care le ai rămân doar la stadiul de idei, pentru că nu ai chef de muncă. Astăzi, vei da doar ordine ca un adevărat șef și te vei bucura de aprecieri fără să te ostenești prea mult. 


Scorpion: Situația de la muncă îți scapă de sub control și nu din cauza ta, dar tu ești cel care suportă consecințele. Ai avea multe de spus, însă, la nervii pe care îi ai, cu siguranță ai spune doar cuvinte nepotrivite. 


Săgetător: Realizările de la locul de muncă te bucură foarte mult și familia îți aduce laude. Invidia pe care unii colegi de muncă o afișează nu te mai deranjează. Ba chiar, te motivează să muncești și mai mult și mai bine. 


Capricorn: Încrederea în tine îți este drastic pusă la încercare de vorbele unor apropiați care nu îți văd eforturile. Nu te simți chiar în largul tău și ai ceva îndoieli în legătură cu performanța ta. 


Vărsător: O persoană vrea să îți dovedească faptul că nu ai dreptate în legătură cu o problemă din familie, dar se cam luptă cu morile de vânt, pentru că tu deja ai pus etichetă problemei. 


Pești: Ești destul de suspicios cu persoana iubită și nici nu îți arăți foarte ușor sentimentele. Tu ai nevoie de garanții pentru a face acest lucru, iar partenerul pare că spune mult prea ușor ce simte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6899 secunde