Horoscop

358
Horoscop - horoscop4274210200-1492112005.jpg

Articole recomandate

Berbec: În familie situația este destul de tensionată, însă chiar și așa pari detașat de tot ce se întâmplă. Zâmbești, ai inima deschisă și ai uitat tot ce ai auzit rău în ultima vreme. 


Taur: Ai luptat să ajungi într-un anturaj care îți plăcea, și acum observi că cei de acolo te privesc cu destulă neîncredere. Poate că ai spus ceva ce nu ar fi trebuit sau o glumă a fost înțeleasă greșit. 


Gemeni: Pentru tine există un singur mod de a face lucrurile și anume: ca la carte. Cei care nu se conformează vor suporta criticile tale aspre. 


Rac: De obicei reușești să folosești într-un mod constructiv cuvintele, însă astăzi orice ai spune este înțeles pe dos. Le explici unor prieteni unde au greșit și în loc să își repare greșelile s-au retras. Cred că îi tratezi cu superioritate. 


Leu: Îți asumi orice responsabilitate este nevoie pentru a atinge obiectivele pe care ți le-ai propus, doar că ai nevoie și de o viață personală. Totuși îți dorești să obții cât mai mulți bani pentru a-ți împlini visele. 


Fecioară: Întreaga zi te preocupă un eveniment ce va avea loc în familie și discuți cu cei dragi aspectele ce te pun pe gânduri. Vii cu foarte multe idei și multe dintre ele sunt apreciate de cei din jur. 


Balanță: Imaginea pe care ți-ai făcut-o despre o persoană pe care ai cunoscut-o nu de mult se dovedește a fi eronată. Ești dezamăgit de faptul că nu ai văzut dincolo de aparențe. 


Scorpion: Oamenii veseli te inspiră de obicei și îți place să preiei din energia pe care o degajă, dar astăzi ai nevoie de singurătate. Energia prietenilor te agită destul de tare. 


Săgetător: În general cu ce măsori ți se măsoară, tocmai de aceea faptul că ai fost nedrept acum ceva timp, se întoarce împotriva ta. Ești și tu aspru judecat de cei din jur. 


Capricorn: Când în sfârșit ți-ai găsit echilibrul și știi exact încotro te îndrepți, cineva îți strică liniștea. Prin pesimismul de care dă dovadă și ironia cu care îți vorbește îți strică toată buna dispoziție. 


Vărsător: Constați că în ultima vreme viața socială a avut de suferit, așa că acum încerci să o pui la punct și cauți să legi noi prietenii. Mulți dintre cei pe care i-ai cunoscut sunt persoane vesele și optimiste, deci exact ceea ce aveai nevoie. 


Pești: Toate poveștile de iubire din jur te inspiră și începi să simți și tu nevoia de afecțiune, așa că începi să te uiți în jur după posibili parteneri. Din păcate nu rezonezi cu nimeni la un nivel mai profund, așa că nu vezi rostul unei relații.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5266 secunde