Horoscop

277
Horoscop - horoscop-1491826288.jpg

Articole recomandate

Berbec: O zi perfectă pentru comunicare, dar și pentru studiu. Puteți obține câștiguri importante din afaceri. În partea a doua a zilei, sunteți anunțat că trebuie să plecați într-o călătorie în interes de afaceri.

Taur: Starea de nervozitate vă poate pune într-o situație neplăcută. Important este să vă păstrați calmul și să vă orientați spre activități care vă plac.

Gemeni: Astăzi, puteți obține cu ușurință mici câștiguri financiare, însă vă recomandăm să fiți prudent. În partea a doua a zilei, reușiți să tensionați relația cu partenerul de viață.

Rac: În primul interval, aveți ocazia să rezolvați o problemă mai veche a familiei. În cursul dimineții, descoperiți o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuință.

Leu: O deplasare neașteptată vă va da planurile peste cap. Nu este cazul să regretați schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta un nou început.

Fecioară: Sunteți în formă, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă investițiilor, demarării unei afaceri și călătoriilor în interes personal.

Balanță: Reușiți în sfârșit să faceți schimbări majore în viața dumneavoastră, mai ales pe plan profesional. Azi sunt favorizate întâlni-rile cu persoane importante.

Scorpion: În cursul dimineții sunteți anunțat că ați dobândit o sumă mare de bani. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiți pentru o călătorie, împreună cu partenerul de viață.

Săgetător: Este momentul să puneți în practică planurile în legătură cu o afacere foarte promițătoare. Relațiile cu partenerul de viață pot avea de suferit din cauză că neglijați rezolvarea unor probleme familiale.

Capricorn: Mult prea preocupat de problemele personale, aveți tendința să neglijați casa și familia. Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteți baza pe intuiție.

Vărsător: Inventivitatea este la cote ridicate și vă poate ajuta să rezolvați problemele profesionale cât mai rapid. Relațiile sentimentale sunt foarte bune.

Pești: În prima parte a zilei, apar tot felul de situații stresante, dar veți trece cu bine de acestea. Cu o vorbă bună puteți dezamorsa o situație tensionată. Păstrați-vă calmul!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6912 secunde