Horoscop

297
Horoscop - horoscop-1491735230.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional și comunicării cu persoane importante. Starea de spirit este bună și vă ajută să depășiți cu ușurință o deziluzie sentimentală. 


Taur: Se pare că aveți îndoieli în privința unei afaceri. Intuiția vă este un aliat de nădejde. Puteți obtine o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată. 


Gemeni: În prima parte a zilei, alergați după documentele necesare pentru o tranzacție imobiliară. Întâmpinați mici obstacole, dar reușiți să vă descurcați. 


Rac: Dacă aveți de susținut un examen, nu vă faceți griji! Șansa este de partea dumneavoastră. De asemenea, sunt favorizate călă-toriile și deciziile importante.


Leu: Reușiți să vă redresați bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiți la serviciu. Puteți să vă faceți planuri pentru o călătorie în interes propriu și planuri de investiții pe termen lung. 


Fecioară: Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată. 


Balanță: Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme. 


Scorpion: Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu și de acasă. 


Săgetător: Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară. 


Capricorn: Optimismul cu care începeți ziua vă ajută să suportați mai ușor grijile cotidiene. În partea a doua a zilei, vă pregătiți pentru o călătorie lungă în interesul familiei. 


Vărsător: Sunt favorizate relațiile cu partenerii de afaceri. Activitățile începute astăzi au mari șanse de reușită. Este o perioadă favorabilă afacerilor și investițiilor.


Pești: Sunteți nevoit să vă schimbați programul, dar nu este cazul să vă îngrijorați. Faceți cunoștință cu o persoană importantă, care vă va ajuta să începeți o activitate nouă. 


(sursa: www.eastrolog.ro)






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.51 secunde