Horoscop

201

Articole recomandate

Berbec: Sunteți nemulțumit și aveți tendința de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperați. Nu încheiați niciun fel de contract sau de tranzacție!


Taur: Nu vă simțiți în deplină-tatea forțelor fizice și intelectuale, de unde și starea de nervozitate în care vă aflați. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că aveți șanse minime să reușiți.


Gemeni: Dimineață sunteți plin de energie și idei. Puteți avea succes pe plan social. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite din cauza entu-ziasmului, expunându-vă la accidente! Evitați discuțiile în contradictoriu cu o femeie.


Rac: Astăzi vă veți confrunta cu numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu.


Leu: Dimineață s-ar putea să fiți mai încordat, din cauza proble-melor pe care le aveți cu un coleg de serviciu. Vă recomandăm să nu vă certați, pentru că nu aveți nimic de câștigat.


Fecioară: Zi proastă pentru călătorii și pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut vă pot conduce la eșecuri. Relațiile sentimentale sunt bune.


Balanță: S-ar putea să aveți o zi tensionată din cauza divergențelor cu partenerul de viață. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, pentru că este posibil să fiți confuz și să nu vă puteți concentra.


Scorpion: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă. Vă sfătuim să evitați deciziile importante, să nu semnați documente oficiale și să nu faceți planuri de viitor.


Săgetător: Întreaga zi veți fi irascibil și indispus. Vă recoman-dăm să nu vă ocupați de probleme care necesită răbdare. Cu toată dorința de a fi convingător, este posibil să întâmpinați neîncrederea colegilor.


Capricorn: Vă stresează foarte tare ritmul intens de muncă. Nu este exclus să fiți și inhibat, pentru că parcurgeți o perioadă în care relațiile sentimentale nu sunt tocmai bune.


Vărsător: Dimineață sunteți puțin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relațiile sociale, cât și cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeți afaceri noi.


Pești: Aveți tendința să vă lăsați dominat de sentimente și să deveniți melancolic. Este posibil să fiți nervos pentru că vă simțiți neglijat. Ar fi bine să petreceți seara într-un mod rela-xant, alături de cei dragi.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4355 secunde