Horoscop

271
Horoscop - horoscop-1490187486.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că relațiile parteneriale sunt tensionate din cauza neînțelegerilor legate de plecarea într-o călătorie. Pentru a evita un conflict, fiți mai obiectiv în privința posibilităților financiare! 


Taur: Pe plan profesional, aveți un succes remarcabil, însă va fi nevoie să rămâneți la serviciu peste orele de program. Șefii vă apreciază spiritul de inițiativă, colegii vă invidiază.


Gemeni: În prima parte a zilei, s-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Vă sfătuim să apelați la ajutorul familiei, pentru că nu vă ajunge timpul.


Rac: Spiritul de inițiativă vă îndeamnă să faceți ceva nou. Dacă nu știți bine ce vreți să faceți sau dacă sunteți nesigur, mai bine renunțați! S-ar putea să aveți probleme minore de sănătate. 


Leu: Zi bună pe toate planurile. Fie încasați o primă, fie primiți o moștenire. Aveți posibilitatea să faceți o investiție avantajoasă, dar fiți atent!


Fecioară: Starea de agitație de dimineață ar putea să aibă efecte negative asupra relațiilor cu partenerul de viață. Jignirile reciproce pot genera discuții aprinse.


Balanță: Dacă plecați într-o călătorie, vă sfătuim să fiți precaut, să verificați bine bagajele și mașina. Altfel, riscați să aveți neplăceri. Aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități.


Scorpion: Din lipsă de timp, s-ar putea să nu reușiți să faceți schimbările pe care vi le doriți pe plan sentimental. Vă petreceți după-amiaza împreună cu prietenii și vă simțiți grozav.


Săgetător: Sunteți foarte nerăbdător să terminați o treabă începută acum câteva zile. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, pentru că riscați să stricați ceva, pierzând astfel timp și bani.


Capricorn: Nu reușiți să vă respectați programul propus. Starea de nervozitate ar putea să vă pună într-o situație neplăcută, atât față de colegi, cât și față de prieteni. 


Vărsător: Aveți o putere de concentrare deosebită, care vă stimulează în activitatea profesionalăă. La serviciu, reușiți să aplanați un conflict. Ascultați părerile tuturor colegilor. 


Pești: Aspectele negative de la serviciu vă extenuează. Deși aveți spirit de inițiativă, astăzi nu prea vă surâde șansa. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc. Aveți răbdare și nu forțați lucrurile! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 23 Martie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 23 Martie 2017
Stire din Fun : Bruneta merge la plastician
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Blonda a rămas fără benzină
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Ce se întâmplă pe afară...
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Frumoasă, dar și iubitoare de sex!
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.6757 secunde