Horoscop

251
Horoscop - horoscop-1490107644.jpg

Articole recomandate

Berbec: Planurile tale pentru timpul liber se vor schimba și ar fi bine să încerci să te adaptezi. Dacă îi vei face prea multe reproșuri ființei iubite, riști o discuție obositoare cu aceasta. 


Taur: Va trebui să muncești destul de mult, dar și rezultatele te vor satisface. Este posibil să primești sprijinul unei mai vechi cunoștințe. Colegii vor fi de partea ta, dar vor fi multe pe care va trebui să le faci de unul singur. 


Gemeni: Energia fizică nu va fi punctul tău forte, așa că vei avea nevoie de mai multă odihnă. O mai veche problemă de sănătate s-ar putea accentua dacă nu îi vei acorda atenția cuvenită. 


Rac: Ideile tale vor fi sclipitoare, mai ales la începutul intervalului. Totuși, vei fi cam împrăștiat și n-ar fi rău să ceri sfaturile celor apropiați dacă dorești să iei o decizie. 


Leu: Nu încerca un ritm alert, deoarece nu vei obține mare lucru și apoi există riscul de a avea divergențe majore cu superiorii ierarhici. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neașteptate. 


Fecioară: Nu este un moment favorabil pentru a discuta ches-tiuni financiare nici la serviciu și nici cu rudele. Dacă ai unele nemulțumiri, nu este momentul să le exprimi. 


Balanță: Pe plan sentimental, ești mai sensibil, dar și mai suspicios. Vei dori să-ți petreci cât mai mult timp în compania ființei iubite. Interesul pentru relația cu persoanele de sex opus este mare. 


Scorpion: Mare atenție, deoarece colaborările ți-ar putea crea probleme serioase. Poate n-ar fi rău să încerci să faci totul de unul singur. Prietenii te vor susține în ceea ce privește inițiativele în domeniul profesional. 


Săgetător: Nu îți va fi prea ușor să te mobilizezi, căci gândul îți zboară la probleme care sunt deja de domeniul trecutului. Ai putea, totuși, să finalizezi o lucrare pentru care ai depus eforturi mari până acum. 


Capricorn: Astăzi, evită manifestările de gelozie, care pot determina o adevărată furtună în viața ta sentimentală. Te vei bucura de ceva frumos, care îți va lumina ziua. 


Vărsător: N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se con-frunte cu o problemă în plan profesional. Încearcă să fii mai înțelegător și să acorzi partenerului sprijinul de care are nevoie. 


Pești: Un proiect de mai mare anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu singura condiție să nu vizeze investiții deosebite. Efortul pe care îl vei depune va trebui să fie constant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4264 secunde