Horoscop

273
Horoscop - horoscop-1489930060.jpg

Articole recomandate

Berbec: Comunicarea nu îți pune probleme deosebite astăzi, însă nici nu pare să rezonezi cu cineva din jur. Dacă ai putea lucra la capitolul toleranță, lucrurile ar merge și mai bine. 


Taur: Într-un moment extrem de important al vieții tale, constați că tu ești lipsit de reacție. Dacă ar fi să alegi între familie și locul de muncă, ar fi vorba despre o alegere extrem de dificilă. 


Gemeni: Spui tot felul de povești cu privire la viața ta sentimentală și îi impresionezi pe cei din jur cu atitudinea ta de mare cuceritor. În realitate, ai avut parte de multe eșecuri în ultima vreme. 


Rac: Ai o atitudine sarcastică față de cei din jur, pentru că simți că deții controlul asupra vieții tale profesionale. Întrebările pe care o persoană ți le adresează rămân fără răspuns. 


Leu: Ți se pare că cei din jur te judecă prea aspru pentru greșelile pe care le-ai făcut și din acest motiv cauți tot felul de scuze pentru un comportament greșit. Din păcate, nu vei găsi prea multă compasiune. 


Fecioară: Cu atitudinea ta cerebrală reușești să vezi eșecul unei activități chiar înainte de a te implica în ea. Un prieten îți propune să colaborați într-o afacere care nu are șanse mari de reușită. 


Balanță: Ai în fața ta o persoană extrem de greu de abordat și din acest motiv te gândești la diverse strategii de abordare. Datorită intuiției, ai toate șansele să ieși cu brio din colaborarea ce se anunța total nefericită. 


Scorpion: Se anunță destule tensiuni în viața de cuplu, pentru că ai făcut tot felul de greșeli în ultima vreme. Cu greu suporți adevărul și persoana iubită îți spune multe lucruri reale, dar dureroase astăzi. 


Săgetător: Farmecul personal este o armă puternică astăzi, astfel încât îți dai seama că dacă o folosești poți face multe cuceriri. Nu ești foarte mulțumit cu una singură. 


Capricorn: Conflictele de generație apar la tine în familie. Diferența de mentalitate este clară între tine și un membru mai în vârstă din familie, așa că îți petreci ziua încercând să îi explici că lucrurile evoluează. 


Vărsător: Sfaturile pe care le dai astăzi sunt pline de intenții bune, doar că cei din jur nu le sesizează. Cel mai bine ar fi să te abții de la orice fel de îndrumare. 


Pești: Este favorizat sectorul imobiliar astăzi, astfel că nu este exclus să achiziționezi o locuință sau să realizezi un schimb avantajos. Mulți se întreabă de unde ai avut banii necesari pentru a face o așa achiziție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3215 secunde