Horoscop

261
Horoscop - horoscop-1488718125.jpg

Articole recomandate

Berbec: Uiți un lucru important pe care ți l-a spus un coleg de muncă și te trezești că ajungi într-o situație extrem de neplăcută. Pentru că nimeni nu te ajută să ieși din pasa nefericită, începi să arunci cu venin în jur.

Taur: Te justifici în fața familiei pentru un gest făcut mai demult și toate privirile mirate te fac să te simți rușinat de gestul tău. Oricum, timpul nu poate fi dat înapoi, așa că ai mai multă grijă pe viitor cu ceea ce faci.

Gemeni: Primeși o lecție im-portantă și anume că toleranța este cheia multor probleme din viața ta. Chiar dacă unii ar merita să fie pedepsiți pentru faptele lor, asta nu înseamnă că tu trebuie să fii justițiarului.

Rac: Partenerul de viață are o forță imensă asupra stării tale de spirit, astfel că agitația lui de astăzi te pune într-o situație neplăcută. Ar fi mai bine să nu empatizezi total cu el.

Leu: Credeai că ai pus la punct toate detaliile unui proiect, când un colaborator îți pune bețe în roate. Nu știi dacă o face intenționat, dar îți ieși rapid din fire și spui unele lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine.

Fecioară: O afacere ce ar fi trebuit să îți aducă profit imediat nu merge chiar cum ar trebui, ba din contra, îți aduce multe neplăceri. Ai nevoie de timp ca să iei o decizie cu privire la ceea ce trebuie să faci cu ea.

Balanță: Cine nu este de acord cu tine este rapid înlăturat, iar acest comportament dictatorial nu îți aduce simpatia de care ai nevoie. Atragi atenția în mod negativ și nu pare să te deranjeze în mod special.

Scorpion: Este o zi a marilor încercări pentru tine. Ești pus în situația de a alege între liniștea și armonia familiei și un loc de muncă mai bine plătit ce îți mănâncă tot timpul.

Săgetător: Îți găsești tăria să ceri iertare unei persoane căreia i-ai greșit. Desigur că cei din jur îți admiră curajul și bunele intenții, însă scuzele nu îți sunt acceptate așa de ușor.

Capricorn: Dacă ar fi să te gândești la compromisurile pe care le-ai făcut de-a lungul vremii, astăzi ai face orice de dragul persoanei iubite. Nu îți place ideea de a o supăra și de aceea preferi să îți scarifici dorințele personale.

Vărsător: Te temi de preju-decățile celorlalți, așa că nu îți spui părerea la locul de muncă, ci îi lași pe toți să facă cum vor ei pentru a nu fi oaia neagră. Din păcate acest comportament nu ajută pe nimeni.

Pești: Ești conștient de atuurile tale și nu te sfiești să le expui în fața tuturor, lucru care îi deranjează pe cei din jur. Cei din jur vor înțelege total greșit toate aceste încercări și vor considera că ești exagerat de arogant. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5793 secunde