Horoscop

179
Horoscop - horoscop-1487944488.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este cineva care nu te lasă deloc în pace. Prea multe piedici în calea fericirii tale. Nu mai sta pe gânduri și fă exact ce consideri tu că te energizează. Nu te plafona făcând doar activitățile de rutină.


Taur: Mintea îți zboară la acel cineva care nu te lasă deloc să fii ca înainte. Se pare că o nouă poveste de dragoste îți va invada viața. Este un lucru bun, adori să iubești și să fii iubit.


Gemeni: Faptul că cei din jur ezită să îți spună anumite lucruri despre partenerul de viață nu înseamnă că acestea nu sunt adevărate. Nu mai nega totul atât de vehement, încearcă se verifici adevărul.


Rac: Dacă problemele tale ar fi atât de mari precum le consideri tu, nu ai mai putea face față situațiilor care se ivesc zi de zi. Realitatea este cu totul alta și ai face bine să privești mai cu băgare de seamă spre propriile trăiri.


Leu: Viața ta nu este roz, dar nici nu ai motive reale să te plângi. Chiar dacă uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus de la bun început asta nu înseamnă că trebuie să te lași descurajat și să te oprești. 


Fecioară: Stresul este prietenul tău cel mai bun. Pentru că doar așa vei reuși să termini zecile de sarcini pe care le ai scrise în agendă, și doar așa vei avea parte de o vacanță relaxantă.


Balanță: Există și persoane cărora nu le pasă dacă îi fac pe cei din jur să sufere. Așadar, tu trebuie să nu uiți acest lucru și să nu te lași doborât de bârfele gratuite aruncate în stânga și în dreapta.


Scorpion: Mergi mai departe orice ar fi. Curajul tău și dorințele pe care le-ai tapetat încep, în sfârșit, să prindă contur. Ai muncit mult să ajungi aici, ar fi păcat să strici totul într-un moment de nervi.


Săgetător: Încearcă să ai mai multe pretenții de la tine, pentru că ești un om complet. Chiar dacă ai și tu părți rele, nimic nu te poate împiedica să ceri de la viață lucruri importante. Va veni și ziua în care vei străluci.


Capricorn: Nu mai aștepta de la cei din jur ajutorul pe care tu însuți nu ți-l poți da. Ar trebui să te cunoști mai bine, să te respecți, și apoi să ceri de la ceilalți aceleași lucruri. 


Vărsător: Cei din jur știu ce fel de om ești și chiar dacă ai și tu momentele tale de nervozitate, în general ești singurul care poate da sfaturi utile și realiste. 


Pești: Veștile bune vin la pachet cu responsabilități care mai de care mai ciudate. Nu vrei să accepți niciun compromis pentru că ai încredere deplină în puterea ta de a schimba lucrurile în bine, așa că mergi mai departe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7253 secunde