Horoscop

207
Horoscop - horoscop-1487772160.jpg

Articole recomandate

Berbec: Relațiile cu persoana iubită se vor ameliora vizibil și astfel te poți bucura de unele discuții extrem de plăcute. Faci chiar și planuri de viitor. Astăzi reușești să pui la punct unele detalii.

Taur: Fără să vrei faci unele afirmații supărătoare la adresa unui prieten și acestea îi ajung mai repede decât ai fi crezut la urechi. Desigur că se supără pe tine și trebuie să îți ceri scuze, însă nu prea ai face-o pentru simplul fapt că ceea ce ai spus este adevărat.

Gemeni: Ultima dată când ai dat sfaturi, cei din jur au fost extrem de nemulțumiți de rezultatele obținute în urma discuțiilor cu tine. Să nu te mire că acum nu prea ești luat serios în seamă.

Rac: Ești înclinat să îți asumi riscuri financiare prea mari, doar pentru că cineva îți promite niște câștiguri fabuloase în timp record. Nu te încrede în vorbele unei persoane pe care abia ai cunoscut-o.

Leu: Dorești să deții controlul atât la muncă, cât mai ales acasă. Nevoia ta de a da ordine îi nemulțumește pe cei din jur și nu te aștepta să ai prea mare succes.

Fecioară: Nevoia ta de liniște nu este satisfăcută astăzi, căci toți par a vrea ceva de la tine. La muncă te vezi nevoit să faci treaba unui coleg, iar acasă unele sarcini domestice îți revin ca din senin.

Balanță: Cu cât vrei să faci lucrurile mai repede și mai bine cu atât ești întârziat de unele persoane care îți pun tot felul de piedici. Ești nedumerit fiindcă nu știi dacă o fac intenționat sau pur și simplu așa se întâmplă.

Scorpion: Schimbi ceva în mentalitatea ta și brusc vezi unele situații cu alți ochi. Observi că ai numeroase oportunități pe care le poți transforma în avantaje foarte benefice pentru tine.

Săgetător: Starea de ner-vozitate pe care o ai te face o companie nu prea plăcută astăzi. Dorești să pui punct unui conflict la locul de muncă, însă ești înțeles cu totul greșit de cei din jur.

Capricorn: Nu te sperie munca în exces, dar în schimb te sperie ideea că șefii vor fi nedrepți și nu îți vor aprecia munca. Oscilezi între încredere și lipsa ei.

Vărsător: Ești abordat din multe direcții astăzi și acest lucru în loc să te bucure, te supără în mod deosebit. Tu vrei să ieși în lume, să te dezvolți, iar unele persoane te țin pe loc.

Pești: Vrei să fi cel care aduce liniștea în familie, dar se dovedește că tensiunea este imposibil de eliminat fără eforturi considerabile. Pentru ca un conflict să se stingă este nevoie de înțelegere și calm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0132 secunde