Horoscop

288
Horoscop - horoscop-1487683217.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi treci prin momente mai dificile din punct de vedere sentimental și crezi că nu le poți găsi rezolvare. Nu ar trebui să lași acest lucru să te afecteze. 


Taur: Este o zi periculoasă în plan social și ești ispitit să faci un gest incorect. Partenerul de viață poate suferi o mare dezamăgire din cauza ta, ca atare ar fi bine să fugi de orice tentație nefastă. 


Gemeni: Lași pe mâine tot ce poți face astăzi, crezând că timpul este nelimitat pentru tine. Din păcate, vei observa că pierzi multe ore prețioase pe chestiuni mărunte. Reorganizează-te!


Rac: Ești într-o mare dilemă, pentru că vrei să demarezi un proiect care ți-ar putea aduce notorietate. Totodată ți-ar plăcea să petreci mai mult timp cu persoana iubită și nu știi ce alegere să faci. Cu organizare ai putea rezolva ambele probleme.


Leu: Ești agitat când vezi că nu îți iese ceva de la prima încercare. Fii conștient că unele lucruri au nevoie de mai multe tentative până dau rezultate. Cel mai bine ar fi să insiști. 


Fecioară: Apar oportunități de afirmare, ca atare capeți un entuziasm ieșit din comun. Vrei să te implici în noul proiect trup și suflet, poate molipsindu-te un pic și de la cei care îți țin companie. Nu e nimic rău în acest lucru.


Balanță: Primești o ofertă de colaborare care va avea efecte benefice pe termen lung. Trebuie să ai răbdare, pentru că va dura mult până vei descoperi urmările deciziilor tale. 


Scorpion: Astăzi trebuie să fii precaut în tot ce faci. Încearcă să nu te joci cu lucrurile care par minore la prima vedere. Ai putea cheltui o sumă de bani, și exact acei bani ar fi fost utili într-o direcție mult mai importantă. 


Săgetător: Planurile de familie sunt prioritare acum. Fiecare membru are ceva de spus, așadar nu uita că toate părerile contează. Ar fi bine să renunți un pic la stilul autoritar.


Capricorn: Ești obsedat ca totul să fie făcut perfect, ca atare nu încerci să dai nimic peste cap, ci te adaptezi la diversitatea situațiilor. Pentru alții este deranjant să aștepte. 


Vărsător: Fie că e vorba de afaceri sau de colaborări, merită să le acorzi atenție și mai ales să le privești cu deschidere, pentru că ar putea oferi rezultate de care vei fi mulțumit de acum înainte. 


Pești: Starea de sănătate precară este principalul dușman al planurilor de azi, pentru că nu te poți concentra serios la ceea ce ai de făcut. Nu ești în apele tale și îți lipsește forța de a te apuca de treabă. Mai multă odihnă nu ar strica.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.029 secunde