Horoscop

292
Horoscop - horoscop-1487604709.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere, profitând de bună-tatea celor din jur.

Taur: Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Dimineață vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Atenție la semnale, căci nu se anunță o întâlnire cu bune consecințe.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de încurajări pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alegeți să lucrați la două proiecte în același timp.

Rac: Dacă folosiți cuvinte dure și lipsite de sens, atunci aveți grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva voastră. Acceptați și părerile celor din jur.

Leu: Sunteți recalcitranți și s-ar putea să îi spuneți parte-nerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Fecioară: Eforturile din ultima perioadă vă sunt răsplătite. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme. Se anunță o zi bănoasă.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Încercați să fiți mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Întâmpinați dificultăți în a vă exprima adevăratele sentimente pe care le aveți pentru o anumită persoană. Nu cedați nervos! Toate la timpul lor. Nu grăbiți lucrurile.

Săgetător: Astăzi trebuie să fiți curajos! Lua-ți-vă inima în dinți și spuneți ce aveți pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fiți nevoit să finalizați în scurt timp o lucrare dificilă.

Capricorn: Din cauza faptului că sunteți mereu puși pe certuri, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Aveți o mulțime de proiecte de finalizat, dar oboseala își spune cuvântul. Rezultatele finale vor fi mulțumitoare.

Pești: Relațiile cu colegii de muncă sunt tensionate. Înainte de a face promisiuni, vă recomandăm să vă analizați cu luciditate posibilitățile financiare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5168 secunde