Horoscop

298
Horoscop - horoscop-1487507658.jpg

Articole recomandate

Berbec: Azi nu sunt recomandate întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante în privința problemelor sentimentale. Vă sfătuim să vă concentrați asupra activităților intelectuale și studiului.


Taur: Astăzi ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec care ar putea să vă marcheze pe termen lung.


Gemeni: De dimineață este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă atât în societate, cât și în familie.


Rac: Intenționați să începeți ceva nou, dar sunteți prea nerăbdător. Graba strică treaba! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu și să vă străduiți să terminați ce ați început.


Leu: Situația financiară nu trebuie să vă îngrijoreze. După-amiază, partenerul de viață primește o sumă importantă de la o rudă apropiată, și toate problemele își găsesc rezolvarea.


Fecioară: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.


Balanță: Partenerul de viață are nevoie de dumneavoastră plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alegeți să lucrați la două proiecte în același timp pentru că veți eșua în ambele. 


Scorpion: Vă sfătuim să fiți prudent la serviciu. Atenție și în afaceri, pentru că este posibil ca o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă! Nu vă impacien-tați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară!


Săgetător: Astăzi s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum ați fi vrut.


Capricorn: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții. Evenimentele neprevăzute care apar de dimineață vă dau peste cap tot programul de azi. Dacă folosiți cuvintele pe post de arme, atunci aveți grijă ca ele să nu se întoarcă împotrivă.


Vărsător: S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. Nu vă pripiți în afaceri! S-ar putea să comiteți greșeli și să intrați în conflict cu autoritățile.


Pești: Este posibil ca azi să vă fie ceva mai greu, din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul să fiți pesimist, un prieten vă ajută să rezolvați o problemă financiară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4131 secunde