Horoscop

234
Horoscop - horoscop-1487337175.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încrederea în forțele proprii și spiritul de inițiativă vă ajută în tot ce faceți. Ca să nu mai vorbim de farmecul personal. După-amiază vă ocupați de problemele partenerului de viață, dar le cam neglijați pe ale dum-neavoastră. Precauție mai multă în toate domeniile, în această perioadă.

Taur: Dimineață, o rudă mai în vârstă vă ajută cu bani și vă redă încrederea că planurile pe care le-ați așternut pe hârtie nu sunt doar vorbe în vânt. După-amiază vă schimbați intențiile în legătură cu o călătorie.

Gemeni: Din cauza ideilor mai neobișnuite pe care le aveți azi, relațiile cu prietenii pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu vă impuneți punctul de vedere. Țineți seama și de părerile celorlalți! Atenție cui dați bani cu împrumut!

Rac: Demarați o activitate originală, cu care veți avea succes. Vă recomandăm să fiți consecvent și să acceptați ajutorul unui prieten. Nu vă lansați în discuții prea aprinse, căci nu aveți nicio șansă.

Leu: Aveți idei originale, care vă aduc câștiguri financiare. O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Sunteți prins între ciocan și nicovală, nu aveți idee pentru ce variantă să optați.

Fecioară: Aveți o zi bună pentru contracte, asocieri și investiții financiare. Sunteți convingător, iar relațiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, puteți să vă faceți proiecte de viitor.

Balanță: Puteți obține cu ușurință câștiguri financiare.Vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi simultan. Evitați speculațiile și țineți cont de sfaturile celor apropiați!

Scorpion: Reușiți să îi transmiteți partenerului de viață entuziasmul care vă caracterizează și, împreună, faceți planuri ambițioase, pe termen lung. Vă sfătuim să nu vă pierdeți în detalii și să nu vă risipiți inutil energia creatoare.

Săgetător: Prietenii și persoana iubită sunt nemulțumiți pentru că vă dedicați prea mult studiului. Satisfacțiile intelectuale vă determină să nu țineți cont de părerile celor din jur. Rezultatele bune sunt motivante.

Capricorn: Dimineață sunteți plin de energie și îi mobilizați pe cei din jur în activitățile dumneavoastră. Este o zi bună pentru activități profe-sionale. Vă sfătuim să vă folosiți cât mai mult creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

Vărsător: La serviciu, reușiți să puneți în practică idei originale, însă vă recomandăm să nu vă așteptați la aprecieri din partea colegilor. După-amiază este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă provoace la discuții în contradictoriu.

Pești: Sunteți într-o formă intelectuală bună, care vă influențează favorabil relațiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să le ascultați sfaturile, căci sunt foarte bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.738 secunde