Horoscop

253
Horoscop - horoscop-1487166933.jpg

Articole recomandate

BERBEC: Petreceți o zi liniștită alături de prieteni și de rude. Veți avea parte de multe surprize. Persoana iubită vă demonstrează încă o dată cât de norocos sunteți. Spre seară veți face o vizită unui prieten.

TAUR: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață încă de la primele ore ale dimineții. Aveți grijă ca ziua de astăzi să nu devină pierdută. Depinde numai de dvs. să vă dirijați sentimentele în direcția bună.

GEMENI: Se anunță o zi plină de evenimente importante în plan personal. Este posibil chiar să întâlniți pe cineva căruia să-i acordați o șansă, chiar și pentru scurtă durată.

RAC: Puneți la punct ultimele planuri pentru vacanța programată. Întreaga atenție vă este îndreptată în acest sens. În plus, mai aveți și câteva cadouri de cumpărat pentru o aniversare la care veți merge spre seară.

LEU: Ați exagerat cu mâncarea în ultimele zile, iar acum resimțiți efectele negative. Ar fi indicat să luați câteva măsuri și să țineți un regim adecvat pentru a nu se agrava situația. Sănătatea este primordială.

FECIOARĂ: Nu vă aflați într-o stare de spirit prea bună. Ar fi de preferat să stați departe de agitația de la muncă. Nu vă luați la ceartă cu colegii chit că nu sunteți de acord cu ceea ce propun.

BALANȚĂ: Chiar dacă se aproprie week-end-ul, nu prea contează. Sunteți implicat într-un proiect important la job, așa că vă îndreptați toată atenția către el. Nu neglijați activitățile pe care vi le-ați propus.

SCORPION: Nu vă lăudați cu o stare de sănătate prea bună. Preferați să vă mai luați o zi liberă pentru a merge la un control pe ultima sută de metri, mai ales că e o perioadă lungă de când nu vă simțiți bine.

SĂGETĂTOR: Aveți parte de o zi liniștită, în care vă urmați programul obișnuit. La locul de muncă sunteți foarte apreciat. S-ar putea să fiți remunerat suplimentar pentru un proiect nou.

CAPRICORN: E o perioadă în forță, cu multă energie pozitivă, după câteva zile petrecute alături de cei dragi. Este o zi destul de liniștită, în care vă rezolvați problemele curente. Spre seară vă întâlniți cu oameni dragi.

VĂRSĂTOR: Este o zi în care astrele sunt de partea voastră. Aveți de luat decizii importante care vă vor schimba puțin viața. Nu ar fi rău să vă consultați cu cineva în care aveți încredere.

PEȘTI: Nu este o zi prea frumoasă, deoarece aveți multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Multe proiecte amânate necesită atenția dvs. Aveți niște termene care vă presează, dar nu vă panicați. Cu calm se vor rezolva cât mai favorabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3494 secunde