Horoscop

275
Horoscop - horoscop-1487078972.jpg

Articole recomandate

BERBEC: Pot apărea pe nepusă masă evenimente la care nu te-ai fi așteptat. Este posibil să primești o vizită din partea unui prieten apropiat, deși nu ai fost anunțat. Ai grijă la ceea ce spui.


TAUR: Ai o zi plină. Responsabilitățile te vor copleși și nu vei avea foarte mult timp pentru tine. Ai răbdare și totul se va rezolva în favoarea ta. Spre seară vei petrece clipe frumoase alături de persoana iubită. 


GEMENI: Nu te grăbești să-ți faci planuri pentru viitor. Ar fi bine să-ți schițezi măcar câteva idei, astfel încât să știi cel puțin cum va arăta perioada următoare. Nu știi dacă vrei să mergi mai departe pe același drum.


RAC: Te gândești la o schimbare, pentru că atât viața profesională, cât și cea personală te nemulțumesc în această perioadă. Ai grijă ca prin atitudinea ta să nu le provoci celor dragi suferințe. 


LEU: Niște prieteni te vor pune într-o lumină nefavorabilă față de o persoană importantă din viața ta. Poate ar fi cazul să faci o selecție severă și să vezi cine îți este cu adevărat apropiat la bine și la rău. Nu te mai încrede așa ușor în oricine. 


FECIOARĂ: Prima parte a zilei îți aduce multe beneficii pe plan profesional. Vei primi aprecieri din partea șefilor pentru un proiect la care ai lucrat. Spre seară, partenerul îți dă o veste bună. 


BALANȚĂ: Te comporți agresiv și ești destul de greu de tolerat. Relația ta poate avea de suferit din această cauză. Învață să fii mai tolerant și nu mai acționa din impuls.


SCORPION: Cu sănătatea nu stai tocmai bine. Ar trebui să fie preocuparea ta principală. Consultă un doctor. Nu lăsa problema ta să se agraveze. Spre seară, vei avea musafiri și vei reuși să te detensionezi. 


SĂGETĂTOR: Ești lipsit de energie și de orice tragere de inimă să faci ceva important astăzi. Îți dorești să fii singur, te închizi în propria carapace pentru tot restul zilei. Nu este bine. Ai nevoie de socializare.


CAPRICORN: Este o zi plină de dinamism. Ai multe probleme de rezolvat. Ia-le în ordinea priorităților și se vor așeza. La locul de muncă, ești solicitat în proiecte în care nu ai mai fost implicat până acum. 


VĂRSĂTOR: Te preocupă în mod special aspectul financiar. Îți faci calcule pentru a te asigura că ai bani de vacanță și pentru a-ți acoperi toate cheltuielile din această perioadă. Nu-ți face griji. Vei pleca în vacanța mult visată. 


PEȘTI: Nu ai tocmai o zi ușoară. Ești suprasolicitat cu noi responsabilități, iar unii colegi cu care lucrezi la proiect se mișcă atât de încet, încât ai toate șansele să depășești termenul limită ce ți-a fost acordat. Ai răbdare și se va rezolva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4431 secunde