Horoscop

265
Horoscop - horoscop-1486994910.jpg

Articole recomandate

BERBEC: Te tot gândești la niște decizii deja luate, pe care le regreți. Încearcă să nu mai faci asta, te va afecta și, în plus, nu ai cum să mai schimbi ceva. Niște prieteni îți vor da idei care te vor scoate din impas.

TAUR: Riști să ai o discuție neplăcută cu cineva drag, lucru care te va supăra peste măsură. Încearcă să-ți păstrezi calmul. S-ar putea să regreți mai târziu vorbele spuse. Gândește-te bine înainte de a acționa.

GEMENI: Simți nevoia să evadezi. Sarcinile de serviciu te-au copleșit în ultima vreme. Nu ar fi rău să-ți iei o vacanță și să pleci cu persoana iubită într-un loc unde să te relaxezi.

RAC: Se anunță o zi destul de plină de evenimente, dar și de conflicte. Încearcă să nu intri în discuții care nu te privesc personal. Spre seară ieși în oraș cu prieteni vechi. O veste bună te va face să vezi altfel lucrurile.

LEU: Ziua ta începe destul de liniștit, însă spre după-amiază este posibil să primești o veste mai puțin plăcută. O persoană apropiată se retrage dintr-o înțelegere pe care ați făcut-o. Poate e mai bine așa.

FECIOARĂ: Nu prea vrei, dar se tot adună în jurul tău responsabilități pe care nu poți să le ignori. Primul impuls va fi să îți descarci nervii pe altcineva, dar ar fi bine să încerci să te abții de la asta.

BALANȚĂ: Poți întâmpina dificultăți în viața de cuplu, mai ales dacă nu începi să acorzi atenție partenerului de viață. Ai grijă la sem-nalele pe care le primești din partea acestuia.

SCORPION: Ai o stare de spirit foarte proastă și nu ai chef de nimic. Preferi să petreci întreaga zi singur și să te uiți la filme sau pur și simplu să lenevești. Ar fi bine să ieși din starea asta.

SĂGETĂTOR: O problemă de sănătate mai veche îți creează neplăceri. Nu mai amâna vizita la medic. Este momentul să îți pui să-nătatea pe primul loc. Nu lăsa problemele să se agraveze.

CAPRICORN: Nu puține sunt persoanele care ți-au reproșat că ești încăpățânat, iar astăzi întreci măsura. Ai grijă însă ce comportament afișezi, nu oricine va avea tăria necesară de a-ți răspunde amabil.

VĂRSĂTOR: Este timpul să dai piept cu acele temeri pe care le aveai și să inițiezi discuții pe această temă. Dacă vei ști cum să aduci în discuție ceea ce te supără, vei reuși să repari câte ceva.

PEȘTI: Ești peste măsură de agitat și asta nu îți face bine deloc, ba chiar îți poate atrage tot felul de neplăceri. Încearcă să faci lucruri care să te ajute să te relaxezi. O plimbare în parc ți-ar face bine. Ai reuși să-ți pui ordine în gânduri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.623 secunde