Horoscop

235
Horoscop - horoscop-1486739682.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai de luat mai multe decizii importante astăzi. Nu te lăsa influențat de ceilalți și ai încredere în judecata ta. Deși te temi de riscuri, trebuie să ți le asumi dacă vrei să ai rezultate pe viitor. Ai încredere. O să fie bine. 


Taur: Încearcă să nu îți mai bagi nasul în viața celorlalți. În ultima perioadă, ai dat dovadă de indiscreție și acum îți asumi consecințele. Cineva din cercul tău apropiat îți face reproșuri pe această temă. 


Gemeni: Ești foarte încăpățânat și îi enervezi pe cei din jur. Nu renunți la ideile tale și nu vrei să accepți sugestii de la cei din jur, deși nu ai dreptate. Încearcă să asculți și să faci și compromisuri atunci când este cazul. 


Rac: Din punct de vedere financiar îți merge bine. Traversezi o perioadă cu multe împliniri. Proiectul la care ai lucrat îți va aduce importante câștiguri și nu este exclus să primești niște bani de la o rudă. 


Leu: Te simți inspirat și îi impresionezi pe cei din jur cu ideile tale. La job ești în centrul atenției. Toată lumea îți laudă calitățile și meritele. Bucură-te de aceste momente. 


Fecioară: Ești în culmea fericirii. Simți că lumea este a ta și că poți realiza tot ce ți-ai propus. Cu atitudinea aceasta de învingător, vei reuși să te faci remarcat la job, acolo unde obții un succes mic, dar satisfăcător. 


Balanță: Traversezi o perioadă mai tensionată în ceea ce privește relațiile cu familia. Nu reușiți să ajungeți la un consens și de aici pornesc o mulțime de discuții controversate.


Scorpion: Ești dezamăgit că nimeni nu pare să te asculte cu adevărat. Ți se pare că ideile tale nu sunt luate în serios și că sunt tratate cu superficialitate. Încearcă o altă abordare a subiectelor. 


Săgetător: Începi să simți fiorii dragostei și te temi un pic de noul val de sentimente care te-a asaltat. Simți că nu ești pregătit pentru aceste emoții care te copleșesc


Capricorn: Astăzi, te pui pe tine pe primul loc și simți că este momentul pentru un mic răsfăț. Te delectezi cu mâncăruri rafinate, ieși la o sesiune de shopping cu prietenele sau petreci o seară liniștită cu persoana iubită. 


Vărsător: Te simți nedreptățit la job și ceri socoteală superiorilor pentru tratamentul la care ești supus. Deși ești pregătit să folosești un ton agresiv, cel mai bine ar fi să dai dovadă de răbdare și calm. Lucrurile se vor rezolva favorabil. 


Pești: Vei fi nevoit să anulezi invitația la un eveniment important. Musafirii nepoftiți îți vor da planurile peste cap. Nu-ți arăta nemulțumirea față de oaspeți, mai ales că este posibil să puneți împreună bazele unei colaborări în afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5045 secunde