Horoscop

285
Horoscop - horoscop-1486560515.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cu sănătatea nu stai foarte bine. Ai nevoie de odih-nă. Ia o pauză de muncă și încearcă să ai grijă de tine. Proiectele la care lucrezi se vor materializa cât de curând. Spre seară, vei avea o surpriză de la oameni dragi ție.

Taur: După o perioadă de declin afectiv, va apărea soarele și pe strada ta. Apare șansa unei noi relații. Nu te grăbi să iei decizii. Dacă urmezi calea cea bună vei avea numai de câștigat. Fă-ți timp și de sănătate.

Gemeni: Nu prea ai cu cine discuta azi. La toate încercările tale de a comunica și de a colabora primești numai refuzuri și reacții neplăcute. Ar fi bine să nu pui la suflet tot ce se întâmplă.

Rac: Ai așteptat mult acest moment. Răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit, care poate avea efecte pe termen lung. Nu te lăsa pradă persoanelor negative din jur.

Leu: Dacă unele lucruri nu au ieșit bine în viața ta, nu trebuie să te cramponezi de ele și să le tot treci în revistă. Ai speranță și ai să vezi că lucrurile se vor așeza pe făgașul lor la timpul potrivit.

Fecioară: După mult timp, soarele răsare și pe strada ta. Vei primi o sumă de bani de la un prieten exact când nu te aștepți. Te va ajuta să ieși din impasul în care ești. Pe plan afectiv, te-ai putea îndrăgosti.

Balanță: Te gândești la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres și de probleme. Nu ar fi rău să evadezi din cotidian. Vei reveni cu forțe noi și vei avea un tonus deosebit

Scorpion: Azi te-ai hotărât să pui pauză treburilor. Ai muncit mult în ultima vreme. E bine să te mai odihnești și să te bucuri din plin de lucrurile simple și ușoare pe care viața ți le oferă.

Săgetător: S-ar putea să ai cu cineva discuții aprinse, din cauza unor probleme de natură financiară, din cauza unei datorii mai vechi. Ai răbdare și lucrurile se vor rezolva.

Capricorn: Ar fi bine să eviți orice deplasare. Dacă totuși pleci la drum, nu te grăbi. S-ar putea să fii implicat într-un accident rutier. Nu neglija partenerul de viață, are nevoie de suportul tău moral.

Vărsător: Sentimentele îți sunt împărtășite cu aceeași intensitate de către partener, ceea ce îți dă încredere. Nu te mai lăsa dominat de influențele negative din jurul tău. Vei vedea că vei trece cu bine peste orice impas apărut în calea ta.

Pești: Ai de rezolvat o groază de probleme pe care le-ai tot amânat de câteva zile. A venit momentul lor și acest lucru te face să devii agitat. Cu răbdare și calm le vei rezolva în ordinea priorităților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5651 secunde