Horoscop

232
Horoscop - horoscop-1486472443.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești predispus la stări de melancolie. Te macină un sentiment de nesiguranță și instabilitate materială, dar cu ajutorul persoanei de suflet vei găsi soluții. 
 

Taur: Astăzi reiei legătura cu niște cunoștințe mai vechi sau cu o rudă. Este o zi bogată în idei inspirate, simț artistic și creativitate, așa că îndrăznește să te lași purtat de imaginație și vei crea lucruri minunate. 
 

Gemeni: Ai acumulat destule nemulțumiri și frustrări legate de bani. Datoriile ți-au dat peste cap planurile, dar nu este un capăt de țară. Lucrurile se vor rezolva cum nici nu te aștepți. Spre seară vei primi o veste bună. 


Rac: Astăzi ai face bine să nu stai în casă. Dacă primești vreo invitație de la un prieten, accept-o fără să stai pe gânduri. Dacă ți se propune o afacere sau o colaborare, nu te grăbi în a lua o decizie. 
 

Leu: Dimineață poți fi agitat, mai rezervat decât de obicei și chiar pesimist. Aștepți un răspuns important care întârzie să apară. Spre prânz, îți revine zâmbetul pe buze, la aflarea unor vești care îți încântă auzul. 


Fecioară: Un prieten vechi te poate ajuta să obții un document sau îți facilitează accesul într-un cerc social, agreabil și influent. Astăzi poți participa la un eveniment, de pe urma căruia te alegi cu noi cunoștințe. Este o zi propice pentru a spera și visa.
 

Balanță: O zi favorabilă, în ce privește cariera și banii. Simți un plus de încredere și recunoaștere. Poate fi vorba și despre o promovare care presupune un venit mai mare sau despre construirea unei strategii în acest sens. 


Scorpion: Astăzi ești dispus la studiu, te poți perfecționa, mai ales dacă urmărești o colaborare nouă sau țintești o poziție profesională mai bună. Imaginația este bogată așa că poți visa cu ochii deschiși.


Săgetător: Astăzi îți canalizezi energia asupra problemelor financiare. Îți achiți datorii, taxe, impozite. Spre seară te întâlnești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.


Capricorn: O zi minunată. Relația cu partenerul de viață merge perfect. Petreceți clipe minunate împreună și faceți planuri de week-end. Pe plan profesional veți avea reușite și veți primi chiar și o promovare. 


Vărsător: O zi numai bună pentru muncă. Vei face niște schimbări în program. Vei avea mai mult timp pentru familie și te vei relaxa. Te gândești să faci niște analize medicale amănunțite pentru că în ultima vreme sănătatea ți-a dat bătăi de cap. 


Pești: Te simți mult mai bine decât în ultimele zile. Ai o atitudine îngăduitoare și protectivă față de cei din jur. Ești mult mai receptiv la nevoile persoanei iubite. Faceți planuri de călătorie într-un oraș mult visat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4402 secunde