Horoscop

287
Horoscop - horoscop-1485085764.jpg

Articole recomandate

Berbec: Confuzia și sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relațiile cu prietenii, mai ales că sunt șanse să nu îi înțelegeți corect. Vă recomandăm să amânați deciziile importante. 


Taur: S-ar putea să fiți irascibil, pentru că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiți astăzi, pentru că vă lipsește simțul practic. 


Gemeni: Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune și aveți ocazia să petreceți împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpărați un obiect de valoare.


Rac: Dimineața sunteți din cale afară de sensibil, nu vă puteți concentra și este posibil să nu luați cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitați investițiile, afacerile și să nu vă implicați în activități care vă solicită prea mult. 


Leu: Sunteți indispus pentru că nu stați prea bine cu banii. Nu este momentul să luați decizii importante. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri sau cu prietenii.


Fecioară: Dimineață sunteți marcat de confuzie. Nu este exclus ca relațiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere sau să începeți o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiți. 


Balantă: Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitați discuțiile cu o persoană mai în vârstă. 


Scorpion: Dimineață s-ar putea să intervină ceva neprevăzut și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Faceți cunoștință cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniți în afaceri.


Săgetător: Se pare că aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciți mai puțin și să acordați mai mult timp odihnei. 


Capricorn: S-ar putea să aveți o neînțelegere cu prietenii. Vă sfătuim să vă temperați agresivitate. După-amiază aveți o stare de spirit mai bună și sunt șanse să petreceți clipe romantice împreună cu partenerul de viață.


Vărsător: S-ar părea că nu aveți spor la nimic. Ce-i drept, astăzi vă cam lipsește simțul practic. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile. Încercați să vă destindeți! 


Pești: Aveți planuri mari și intenționați să finalizați o activitate importantă, începută mai demult. Un telefon de la o rudă vă schimbă programul: trebuie să plecați într-o călătorie. 


Sursa: eastrolog.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4201 secunde