Horoscop

199
Horoscop - horoscop-1484923070.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți succes în afaceri și în activitățile casnice. Schimbările pe care intenționați să le faceți pot fi bine primite dacă aveți grijă să cereți și părerea celor din jur.

Taur: Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii și nici pentru afaceri. Cei din jur ar putea să nu vă înțeleagă corect dorință de schimbare.Vă sfătuim să nu neglijați problemele de serviciu.

Gemeni: Dimineață este posibil să vă întâlniți cu o cunoștință cu care nu v-ați văzut de mult, care vă invită la o reuniune. Vă sfătuim să nu lăsați problemele sentimentale să se adune.

Rac: Reușiți să faceți o schimbare în relațiile sentimentale. După-amiază vă simțiți excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveți grijă să nu monopolizați conversația! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu o femeie.

Leu: Dimineață sunteți pus pe fapte mari și vă asumați o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viață vă susține. Puteți să faceți investiții inspirate, dar vă sfătuim să fiți prudent.

Fecioară: Este o zi bună pentru a face schimbări în casă. Puteți să vă apucați de reparații, reamenajări, zugrăvit. Apelați la ajutorul prietenilor și nu lăsați pe mâine ce puteți face azi!

Balanță: Nu vă faceți planuri stricte pentru azi! Este puțin probabil să vă puteți respecta programul. Dimineață s-ar putea să aveți de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viață.

Scorpion: Aveți multe idei constructive, pe care doriți să le discutați cu cei apropiați.O rudă mai în vârstă v-ar putea face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar și moral. Este o zi bună pentru investiții.

Săgetător: Sunteți preocupat de problemele profesionale și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscați să pierdeți o sumă importantă.

Capricorn: Astăzi nu este indicat să vă implicați în activități importante. Dacă aveți ocazia să petreceți după-amiaza împreună cu partenerul de viață, ar fi bine să nu ezitați.

Vărsător: Zi bună pentru afaceri. Dimineață sunteți foarte optimist și aveți convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură și faptul că relațiile cu persoana iubită merg mai bine. Vă sfătuim să vă păstrați realismul și să evitați speculațiile.

Pești: Chiar dacă aveți multă treabă, nu este cazul să vă faceți griji. Este de așteptat să fiți într-o formă de zile mari. Singurele dificultăți pe care le puteți întâmpina sunt cele de comunicare.

Sursa: eastrolog.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3438 secunde