Horoscop

356
Horoscop - horoscop-1484748205.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cineva din apropierea ta are probleme, iar tu faci tot posibilul să îi oferi ajutorul. Atitudinea ta este lăudată de cei din jur. Nu te băga însă prea mult în problemă pentru că s-ar putea să devii enervant. 


Taur: Vei avea parte de niște discuții aprinse cu niște colegi. Ar fi bine să te gândești de mai multe ori înainte să spui ceva. S-ar putea să rănești cu atitudinea ta. 


Gemeni: Azi vei avea câteva surprize. Pe plan profesional vei primi o avansare. Colegii s-ar putea să te invidieze, dar nu trebuie să te lași mai prejos. Partenerul de viață este din ce în ce mai mulțumit de relația cu tine. 


Rac: În ultima vreme ai avut parte numai de tensiuni. Controlează-ți mai bine ieșirile nervoase. S-ar putea să rănești oameni dragi. Nu lua decizii fără să te consulți cu cineva apropiat. 


Leu: Se anunță o zi calmă, fără bătăi de cap. În dragoste lucrurile merg super bine. Ai alături un partener care îți oferă tot ce-ți dorești. Bucură-te din plin de tot ce ai și nu da atenție răutăților din jur. 


Fecioară: Atenție pe ce risipești banii. Câștigurile substanțiale din ultima vreme te-au făcut să-ți pierzi capul cu tot felul de cumpărături. Nu vei mai știi să-i economisești și mai târziu vei avea nevoie de ei. S-ar putea să regreți. 
 

Balanță: Cineva drag îți va oferi o sumă de bani consistentă. Nu ar fi rău să-i investești în ceva necesar, într-un obiect pentru confortul casei sau să-i păstrezi pentru mai târziu. 


Scorpion: Vei avea o zi destul de agitată. Dar nu te neliniștii. Lucrurile se vor așeza și vei vedea partea plină a paharului. Ascultă de părerea unui prieten care te încurajează. Ai încredere. Nu-ți vrea decât binele.


Săgetător: Presimți că se va întâmpla ceva rău. Cineva din anturaj are niște probleme grave de sănătate și va avea nevoie de tine. Nu știi însă ce să faci. Păstrează-ți calmul și încearcă să găsești o soluție. 
 

Capricorn: Vei fi invitat într-un loc în care nu cunoști pe nimeni. Ai emoții, dar nu te pierde cu firea. Deși nu este punctul tău favorit, încearcă să socializezi, să-ți faci prieteni noi.


Vărsător: La muncă ai de prezentat un proiect la care ai lucrat mult timp și pe care l-ai făcut singur. Nu te enerva dacă unii colegi vor avea obiecții. Păstrează-ți calmul. 


Pești: Vei pleca într-o călătorie pe care ai stabilit-o de mult timp. Ești foarte fericit și nu mai vezi alte probleme din jur. Nu lăsa sarcinile de serviciu neterminate, pentru că șefii te vor apostrofa și riști chiar să fii sancționat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3263 secunde